Recenze: Avril – produkty

Výsledky velkého testu BIO dekorativní kosmetiky

Přinášíme vám výsledky velkého testu bio dekorativní kosmetiky Avril, kterou jste testovali na základě soutěže. Hledali jsme 30 testerek z řad zákaznic, ale i úplně nových návštěvníků našich stránek. A jaké jsou výsledky? 85% spokojenost s produkty kosmetiky Avril. Máme radost, že se vám líbí stejně, jako nám.

IMG_1575Výherkyně hodnotily produkty, které si vybraly samy na stránkách kosmetiky Avril.
Každá mohla testovat dva produkty dle své volby. Mezi nejčastější produkty, o které byl mezi vámi velký zájem a hned se po nich zaprášilo, byly make-upy a pudry odstín Nude a Clairčerná řasenkačerné linky, tvářenka Rose Nacré či rtěnka Saumon.

Jak jste produkty hodnotily?

Shodli jste se na tom, že produkty v 90% případů vypadají stejně, jako na internetu. Kromě 3 slečen, které hodnotily trošku světlejší či do jiného odstínu, než očekávaly. Produkty jste hodnotily bodovým ohodnocením 8-10 bodů (z toho 10 bodů bylo nejvyšší ohodnocení a 1 bod nejméně se líbící produkt). Méně bodů daly jen 3 výherkyně.

Nejlépe v hodnocení dopadly laky na nehty, které podle vás vydržely dlouho, měly pěknou strukturu, dobře se s nimi pracovalo. Dále pak BB krém u nějž vás překvapila krycí schopnost a hydratace. Dobře jste ohodnotily i stíny, tvářenky, bronzerytužky na rty a rtěnky, které vydrží po celý den a jsou velmi příjemné. Sporné názory padly na make-up a řasenky. Spoustu lidí si je chválilo, že vydrží po celý den, jsou příjemné a řasenky jsou vhodné i na velmi citlivé oči. Někteří však by ocenili větší krycí schopnosti make-upu či lepší prodloužení řas a tmavší odstín řasenky. Líbilo by se vám i více druhů řasenek s různými vlastnostmi.

Produkty kosmetiky Avril byste doporučily dále

98ca22408e8b83093d5993a91aba4ed5

Produkty byste doporučily dále. Kromě dvou výherkyň – by doporučily produkty všechny výherkyně. Líbily by se vám i paletky stínů s více odstíny. Dále pak větší výběr barev ve rtěnkách, očních stínech či světlejší odstín tvářenky. Bohužel s tímto zatím nemůžeme nic dělat. Kosmetika Avril nabízí jen tyto odstíny. Možná, že v budoucnu přidá další odstíny, nebo časem začneme hledat pro vás další kosmetiku dekorativní, která má nové tóny. Na kosmetice se vám naopak líbilo, že je přírodní, bio. Líbila se vám její zajímavá nabídka a zejména pak kvalitní produkty, které vydrží opravdu po celý den. Mnoho z vás si chválilo, že jsou vhodné i na citlivou pleť. Psali jste, že máte citlivé oči, které řasenka vůbec nedráždila, jak se vám to jinak stává.

Hodnocení výherkyň

  • Tereza Voňavková: „Vyhrála jsem v soutěži dva produkty přírodní dekorativnímedium-bronzer-organic kosmetiky Avril. Vybrala jsem si k vyzkoušení bronzer v odstínu Ambré a tvářenku v odstínu Rose praline. Oba dva produkty mě velice mile překvapili z mnoha aspeků. Pigmentace je krásná a dá se i bez problémů vrstvit, proto se bude hodit pro světlejší i tmavší typy pleti. Bronzer má hnědou lehce do oranžova barvu se zlatými třpytkami, které na tvářích nejsou téměř vidět. Tvářenka má přirozený starorůžový odstín s jemným stříbrným shimmerem. Dle mého názoru se tato tvářenka v odstínu Rose praline bude hodit téměř každému tónu pleti. Produkty mají kvalitní a přitom jednoduchý obal. Bronzer i tvářenka mi vydrželi na pleti po celý den bez jakékoliv úpravy. Vydrželi i zátěžovou zkoušku v podobě hodinového cvičení 🙂 Jsem opravdu moc ráda, že jsem mohla tuto skvělou kosmetiku vyzkoušet a mohu ji jen doporučit :-)“
  • Hana Najmanová: „Přidávám se k těm, co testovali kosmetiku light-rose-blush-organicAvril: Testovala jsem tvářenku odstín „Rose praline“ a musím říci, že kvalita tvářenky je srovnatelná s kvalitou ARTDECO – je jemná, vhodná pro přirozené líčení a na make upu drží celkem dobře. Dále jsem testovala tužku na rty odstín „Rose indien“ a musím říci, že barva je skutečně růžová :-), její nanášení je jednoduché, dokonce lze vynechat i konturovací tužku. „Rtěnka“ je na rtech příjemná, barva celistvá, jen při polibku zůstává lehký otisk. Barva i po polibku zůstává na rtech bez nutnosti opravy.“
  • Jana Škvárová: „Moc ráda se podělím o skvělou zkušenost s novinkou – kosmetikou AVRIL. Měla jsem to štěstí, za což mockrát děkuji, že jsem testovala make-up a pudr. Make-up je po nanesení velice příjemný, stačí Avril-makeupmalinké množství. Lehce se roztírá, díky své krycí schopnosti koriguje menší nedostatky pleti, vytváří sjednocený, přirozený vzhled, aniž by dráždil citlivou pleť, což mám já. Nevytváří efekt „masky“. Byla jsem mile překvapena, že na pleti vydržel po celý den bez jakýchkoli úprav. Možná při větších nedokonalostech pleti jako jsou tmavší jizvy po akné nebo těžší formy akné, bude třeba použít korektor či tmavší odstín. Odstín jsem vybírala dle vyobrazení a trefila, přesně odpovídá. Totéž mohu říci po aplikaci pudru. Dobře matuje, dokonale přilne k pleti, poskytne i lehkou krycí schopnost a působí přirozeně po dlouhé hodiny. S oběma novinkami jsem maximálně spokojena, stejně tak se všemi vyzkoušenými produkty NuSpring, hlavně s úžasnou kosmetikou -417. Viditelně funguje, člověk se o tom přesvědčí po pár dnech používání. Kosmetiku z NuSpring vřele doporučuji, každý si zde najde to svoje…Obchodu NuSpring velké díky, hezké dny a nám všem krásnou pleť:)!“
Autorem příspěvku je null
Publikováno 18. 04. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář