Recenze: Soaphoria – produkty

Zajímá vás, jak dopadlo testování kosmetiky Soaphoria? Jestli se produkty líbily, či nikoliv? A zda by je naše testerky doporučily dál? Nebo je snad raději zahodily na dno skříňky? Připravili jsme pro vás shrnutí celého testování.

hroznovy-olej-grapeseed-oil-100-z-ekogolickeho-polnohospodarstvaNedávno jsme pro vás připravili soutěž, kde jste mohli vyhrát výrobky organické kosmetiky Soaphoria a zahrát si na kosmetické blogerky. Chtěli jsme, abyste se zapojili do výběru našich produktů, které jsme chtěli zařadit na náš e-shop. Naším cílem je vybrat pro vás tu nejlepší kosmetiku, kterou jsme na trhu našli. A jsme rádi, že nám s tím pomáháte.

Jak to celé dopadlo?

Na produktech vás zaujalo především velmi atraktivní balení, kvalita výrobků, krásné a přirozené vůně, lehké a příjemné konzistence, přírodní složení produktů. Chválili jste si kvalitní, jednoduchý a krásný obal, který by vás v 90% případů na regále v obchodě hned zaujal. S produkty, které jste testovaly, jste byly spokojené a chválily jste si krásné, přírodní vůně.

Podle vás produkty odpovídají fotografii na internetu. „Ano, jakmile jsem balíček rozbalila, vůně mě překvapila jako první a úžasní sklenička hned po ní,“ odpovídala jedna z tsterek. Produkty by dále doporučilo a rádo si koupilo 9 z 10 výherkyň.

Na kosmetiku jste reagovaly:

  • Určitě jde o kvalitnější kosmetiku, než jakou používám většinou.“organicke-skraslujuce-serum-na-normalnu-suchu-az-precitlivenu-plet
  • „Příjemná, jemná vůně a šetrná k pokožce.“
  • „Sklenička, i když úžasná, je trochu nepraktická pro cestování, ale jinak dávám palec nahoru.“
  • „Mnohem lepší než běžná čistící kosmetika dostupná v drogeriích.“
  • „Cena v poměru ke kvalitě produktů je skvělá. Konzistence suflé při kontaktu s kůží skvělá a maska také super, jen možná ty kousíčky v masce mi trošku vadili, ale jistě tam mají svůj účel.“

Další reakce můžete číst zde.

Top 5 produktů Soaphoria z testování

polni-kvetiny-field-flowers-sprchovy-krem

  1. Nevinnost – Tělové suflé Soaphoria
  2. Polní květy – sprchový krém Soaphoria
  3. Čisticí pěna na mastnou pleť Soaphoria
  4. Chillophoria – maska a čistič Soaphoria
  5. Mléčné potěšení – Tělové suflé Soaphoria

 
 

Autorem příspěvku je null
Publikováno 18. 04. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář