Návod – jak bojovat proti lupence?

Rady k péči o krásnou a zdravou pleť  bez lupénky

Lupénka nebo-li psarióza je jedno z kožních onemocnění, které postihuje děti i dospělé. Lupénku nelze úplně vyléčit, ale díky správně péči je možné ji regulovat. Mezi prostředky, jak zmírnit její působení, má své místo kromě úpravy životního stylu, světloléčby, pobytů u moře i kosmetika z Mrtvého moře.

Právě bahno z Mrtvého moře má regenerační účinky. Zbavuje pleť toxinů a pročišťuje ji do hloubky. Zklidňující krém na lupénku Minus 417 zmírňuje nepřijemné svědění, chrání pokožku před infekcemi a odstraňuje příznaky suché kůže. Vysoká koncentrace vitamínů a minerálů z Mrtvého moře dodává pleti potřebnou péči a hojí ji.


 
1/   Umývejte se jenom Mýdlem s obsahem bahna z Mrtvého moře, které hloubkově čistí a zároveň udržuje přirozenou úroveň hydratace pleti a zlepšuje její texturu.

ekzem
Balíček kompletní péče o pleť postiženou lupénkou jen za 1.090,-Kč.

 
2/   Na čistou pokožku naneste na postižená místa lupenkou min. 2x denně nebo podle potřeby vrstvu Zklidňujícího pleťového krému a jemně vmasírujte do úplného vstřebání.
 
3/   1-2x za týden naneste na postižené místa lupenkou Bahenní tělový zábal, relaxujte a nechte působit do úplného zaschnutí. Poté umyjte vodou, případně bahenním mýdlem podle potřeby a naneste vrstvu Zklidňujícího pleťového krému. Bahenní tělový zábal se nedrolí, ani neloupe. Nemusíte se tak bát nepořádku doma. Můžete jej aplikovat na tělo v koupelně, relaxovat a zatím si třeba číst knížku, nebo časopis.
 
 
Tipy navíc: Mezi další kosmetiku, kterou můžete používat – je prospěšná pro Vaše tělo je: Minerální sůl do koupele. Pro nejlepší účinek do jedné koupele nasypte 50 – 100 gr minerální soli z Mrtvého moře. Doporučujeme relaxovat v této lázni 15 – 20 minut.
Užijte si domácí lázně kdykoliv máte náladu. Nedostanete se k moři? Sůl z Mrtvého moře můžete mít kdykoliv při ruce. Stačí si najít 20 min. týdně na relaxaci, odpočinek a regeneraci těla.
Základem vaší péče by měl být:  bahenní mýdlo, zklidňující krém a bahenní tělový zábal.

* Povinné položky

Zanechte komentář