Jak k vám domů dorazí vaše objednávka?

E-shopy a objednávky u nich vypadají všerůzně. Mnohdy dostanete objednávku jen v silnějším sáčku, který je zaletovaný. Někdy v krabici, která je zasypaná zbytky polystyrenu, v horším případě odřezky papírů, nebo jinak vystlané krabice. Jak ale balíme my vaše objednávky v NuSpring? Pojďte se na to podívat.

Znáte to asi všichni, objednáte si na e-shopu a už se těšíte, kdy vám dojde balíček domů. Jaké zklamání pak je, když něco není v pořádku. Po cestě se může zboží rozbít, nebo nějakým způsobem poškodit. Mnohé zákaznice nám říkaly, jak jsou rády, že máme kamenný obchůdek, protože jim několikrát objednávku u jiných e-shopů z balíku vykradli.
My se snažíme minimalizovat takové případy. Spolupracujeme jen s osvědčenými dopravci, u kterých by měly být takové případy výjimečné či snad vůbec jestli se někdy staly? A všechny skleněné a lehko rozbitelné balení balíme do bublinkové fólie, která by je měla ochránit.
IMG_9605

Jak vypadá balíček zaslaný od nás?

Vymysleli jsme již před nějakým rokem design krabičky, která vám domů spolu s objednávkou dorazí. Je z recyklovatelného papíru a má krásný design šitý na míru. Vnitřek krabičky najdete vystlaný ozdobným papírem. K nákupu vám vždy přikládáme děkovnou kartičku, jelikož si každé vaší objednávky velmi vážíme. A najdete v ní i malá překvapení v podobě vzorečků či dárečku k nákupu. Balíčky pro vás připravujeme s láskou. Doufáme, že je to alespoň trochu z našeho balení cítit.
IMG_3768
vanocni balicky 1
vanocni balicky 2
 

* Povinné položky

Zanechte komentář