Jak okouzlit okolí líčením dle zimního typu?

Pro zimní typ pleti je typická světlá, porcelánová až průsvitná, někdy lehce do olivova zbarvená pokožka. Vlasy zdobí tóny čokoládové, černé, tmavě hnědé, kaštanově hnědé až modročerné. Oči mají tóny temně hnědé, čokoládové, šedé, šedomodré, safírové. Jestliže si právě říkáte, to jsem přesně já, pak vás jistě bude zajímat, jak se ale správně líčit, aby vynikly vaše přednosti?

shutterstock_125440367
Zvýrazněte svou krásu díky nádhernému líčení za pár minut

 
Zimní typ působí někdy až chladně, ale nenechte se zmást. Pozorujeme u něho výrazné kontrasty sytých barev s přechody do bílé. Základem vašeho líčení by měly být tmavé, výrazné, syté a chladné tóny. Nemusíte se bát experimentovat a hrát si s barvami. Nechte vyniknout svou krásu a okouzlete své okolí.
 

Jakou paletku barev si vybrat?

Pakliže patříte do zimního typu, vybírejte si barvy s chladným podtónem. Nemusíte se bát výrazných odstínů. Sáhněte po paletce se sytými barvami rudé, tmavě modré, citronové, černé. U zimního typu rozdělujeme dva podtypy a to chladnější (černé-čokoládové vlasy, tmavé oči, výrazné rysy) a teplejší (hnědé-kaštanové vlasy, šedé, hnědé oči) zimní typ. Kdo je zástupce zimního typu mezi celebritami? Je jím herečka Mahulena Bočanová či modelka Cindy Crawford.
 

Jaké tóny k líčení zvolit?

light-organic-foundation-make-up
BIO Make-up od francouzské značky Avril – odstín Clair

Pohybujte se v přirozených tónech s jemným nádechem do modra. Základem by měl být správný make-up. Právě ten byste měli vybírat vzhledem k velmi světlému a bledému tónu pleti v odstínech světle béžové. Pleť teplejšího olivového podtónu ocení tmavší béžový odstín. Tvářenku pak vybírejte v odstínech studené růžové. Pozor na kontrasty, tvářenku jemně vrstvěte, aby nevznikl nežádoucí efekt křiklavých tváří versus světlá, bledá pleť. 
 

Výrazné barvy mají dveře otevřené

Oční stíny pak vybírejte v ledových tónech. Slušet vám budou tóny fialové, sytě růžové a šeříkové, modré, šedé, hnědé či černé. Zimní typ miluje oční linky všech barev ať již klasické černé, bílé (na vnitřní linii spodního víčka), zelené, modré či fialové. Řasenku je pak nejlepší volit v černé barvě.

organic-lipstick-aubergine-made-in-france (2)
Bio rtěnka Avril – odstín Rose Vintage jen za 229,-Kč


Udělejte ze svých rtů šperk

V poslední době se nosí zase výrazné rtěnky. Zimní typ miluje výrazné tóny rtěnek. Slušet vám budou chladné a křiklavé odstíny rudé, růžové, fialové, rubínové. Nebojte se na své rty poukázat a přilákat na ně pozornost. Výrazné rty jsou velmi ženské. Nestyďte se je zvýraznit a ukázat svou krásu.
Objevte naši nabídku bio dekorativní francouzské kosmetiky Avril za krásné ceny. Je hrdým nositelem certifikátu Ecocert.
 
 

Proč si kosmetiku zamilovat?

–   není testování na zvířatech
–   
je držitelem certifikátu ECOCERT
–   
neobsahuje parabeny, sorban draselný, fenoxyethanol…
–   
téměř 100% složek je rostlinného původu
–   
ingredience pochází z ekologického zemědělství

 

kolaz zimní typ liceni
Tipy na bio dekorativní kosmetiku Avril vhodnou pro zimní typ pleti

 
 
a
 
 

* Povinné položky

Zanechte komentář