Jak vytvořit krásné večerní kouřové líčení?

Začíná plesová a taneční sezóna. Čas oslav, párty, dlouhých plesů a večírků. Jak ale vytvořit krásné večerní kouřové líčení? Pojďme si ukázat krok po kroku, jak se nalíčit na večerní příležitost. Staňte se královnou všech oslav. Nádherné líčení přitom můžete vytvořit za pár minut. Podívejte se na náš návod.

Líčení pomocí bio francouzské dekorativní kosmetiky Avril, kterou najdete v našem e-shopu zde.
Krok 1 Začneme zakrytím nedostatků a sjednocením tónu pleti.
Nejprve sáhneme po korektoru v našem případě odstín Nude. Nanášíme jej na místa tmavy typpod očima a v okolí očí, případně na další místa, kde potřebujeme zakrýt nedostatky a sjednotit pleť (čelo, kontury nosu, brada …).
Poté sáhneme po make-upu. Make-up Avril naneseme za pomocí štětce jemně na čistou pleť na kontury obličeje směrem od středu ven. Vybírejte dle aktuálního tónu vaší pleti, nevolte příliš tmavý tón, i když se chystáte na večerní líčení. Přidalo by vám to zbytečně roky. My jsme vybrali odstín Nude.
Pudr Avril – pudr skvěle zafixuje nejen make-up, ale dá se použít i na rty a oční víčka. Naneste jej štětcem a zvýrazněte kontury obličeje (lícní kosti, bradu, čelo) buď za pomocí tmavšího pudru nebo bronzeru. Vytvarujte kontury obličeje a rozjasněte svou tvář.
Krok 2 Pokud potřebujete zvýraznit obočí, použijte hnědou tužku na obočí od AvrilMá perfektně přesnou špičku, neláme se a vydrží po celý den i noc. PS: Ověřeno :-).
shutterstock_266889047
Krok 3 Jdeme na to nejdůležitější a to jsou stíny. Nejprve rozzáříme očka světlejším krémovým odstínem, který naneseme těsně pod obočí a na celé víčko. Poté naneseme do vnitřního koutku očního víčka zlatavý tón, kterým začneme. Následně do prostřed víčka aplikujeme stříbrný tón, který bude přecházet do šedé a tmavě šedočerného tónu. Barvy nanášíme jemně a poté stínujeme za pomocí kulatého štětce. Vyhýbejte se ostrým tahům, vždy následně vystínujte a zapracujte pigment do pokožky. Tmavým šedočerným tónem vytvaruje záhyb oka, který bude přecházet do vnější části oka. Poté černými očními linky namalujeme linku do tzv. kočičího očka. A následně jemně štětcem domalujeme světlý odstín i pod oko.
shutterstock_136127147
Krok 5 Na řadě je aplikace řasenky. Saháme po černém odstínu řasenky Avril.
Krok 6 Vzhledem k podzimnímu typu volíme rtěnku Avril odstín Rouge Brique, který je velmi módní a decentní a k tmavším očím jej můžeme použít.
Krok 7 Poslední úpravy. Korektorem začistíme okolí pod očima, aby nám tam nevznikly nepříjemné stopy po líčení očí. Začistíme ještě pudrem. A můžeme vyrazit.

vecerni liceni
BIO kosmetika Avril použitá na večerní líčení.
* Povinné položky

Zanechte komentář