Líčení pro podzimní typ, které z vás udělá kočku

Pro podzimní typ pleti je typická světlá, béžová až broskvová pokožka. Vlasy obdařila příroda tóny medové se zlatými odstíny či tmavě hnědé, ale i širokou škálou palety červené a rezavé barvy. Obličej zdobí nejedna piha krásy, která má často odstín červenohnědý. Rty jsou pak zbarveny do jahodově, sytě červených odstínů. Oči mají tóny hnědé, hnědozelené, zelené. Pokud jste se v popisu našla, patříte mezi podzimní typ. Jak se ale správně líčit, aby vynikly vaše přednosti?


preview (1)
Podzimní typ
 pleti působí velmi přirozeně a bohémsky. Zlatavé, medové, červené odstíny, tmavě hnědá – to jsou přírodní zemité tóny, které působí velmi žensky. Základem vašeho líčení by měly být tmavé, výrazné a teplé tóny. Nemusíte se bát experimentovat a zvýraznit vaše rty, či oči. Nechte vyniknout svou krásu a okouzlete své okolí.

Jakou paletku barev vybrat pro podzimní typ?

Vy se rozhodně výrazným barvám vyhýbat nemusíte. Vaše rty, oči, vlasy mají šmrnc a na vás je, abyste jej podtrhli. Podzimním typům velmi sluší teplé, přírodní odstíny. Kdo je zástupce podzimního typu mezi celebritami? Je jím herečka Sandra Bullock, zpěvačka Rihanna či herečka Jitka Čvančarová.

Jaké tóny k líčení zvolit?

BIO Make-up Sable Avril za 239,-Kč.

Pohybujte se v přirozených tónech s jemným zlatavým nádechem. Základem by měl být správný make-up. Právě ten byste měli vybírat v odstínech béžové s bronzovým nádechem. Podzimní typ se může velmi dobře opálit. Pohybujte se tedy v aktuálním odstínu vaší pokožky. Tvářenku pak vybírejte v odstínech lososové, nebo sáhněte po bronzeru, kterým vytvarujete perfektně nejen lícní kosti.

Přirozené barvy vyhrávají

Oční stíny volte v odstínech zemitých barev jako je hnědá, zlatavá, skořicová, medová, béžová, ale i v barvách moře jako jsou odstíny jantarové, tyrkysové, zelené či khaki. Podzimní typ není zastáncem barevných řasenek. Volte tedy klasicky černou či hnědočernou.

Čas na rudé rty?

Sytě červená rtěnka je ideální pro podzimní typ
Avril Organic – BIO rtěnka Hollywood, 239 Kč

Skvělého akcentu a tzv. třešničky na dortu může podzimní typ dosáhnout pomocí syté rtěnky. Nemusíte se bát sáhnout po odstínech hnědé, sytě červené, meruňkové, nebo hnědo-oranžové.
Objevte naši nabídku bio dekorativní francouzské kosmetiky Avril za krásné ceny. Je hrdým nositelem certifikátu Ecocert.

Proč si zamilovat kosmetiku Avril Organic?

–   není testování na zvířatech
–   
je držitelem certifikátu ECOCERT
–   
neobsahuje parabeny, sorban draselný, fenoxyethanol…
–   
téměř 100% složek je rostlinného původu
–   
ingredience pochází z ekologického zemědělství

kolaz podzimni typ
Tipy na bio dekorativní kosmetiku Avril vhodnou pro podzimní typ pleti
Autorem příspěvku je null
Publikováno 12. 10. 2015
* Povinné položky

Zanechte komentář