Dali byste si majonézu na vlasy?

Dali byste si majonézu na vlasy? Pokud slyšíte nebo čtete tuto otázku, pravděpodobně si klepete na čelo. Majonézu na vlasy? Ani nápad! Ale ano, nápad to je! A jak skvělý! Havlíkova přírodní apoteka totiž vyvinula Vlasovou majonézu na vlasy. Ťuk, ťuk. Kdo tam? 

majoneza
Vlasová majonéza Havlíkova apoteka (150 ml)

Možná vám zní název Vlasová majonéza děsivě a vy se hrozíte, cože to je za výrobek? Jako opravdová majonéza? A na vlasy? Ne, nebojte. Vlasová majonéza od Havlíkovy přírodní apoteky je ve skutečnosti, světe div se, výživná maska na vlasy. A co ještě, je určena pro všechny typy vlasů. Má hustou texturu podobnou krému a světle krémovou barvu. Pokud hledáte přírodní vlasovou kosmetiku či kvalitní masky na vlasy, jste na správné adrese.
K čemu majonéza slouží?
Havlíkova apoteka – vlasová majonéza je určena všem typům vlasů. Usnadňuje rozčesávání a díky obsahu bambuckého másla a vzácných olejů (bio arganový a makadamiový olej) vyživuje vlasy a dodává jim krásný a oslnivý lesk.
Majonéza na vlasy pečuje o vlasové kořínky a zaceluje porušená vlasová vlákna. Zanechá vaše vlasy krásné a voňavé již na pohled. Dopřejte si zábal na vlasy z majonézy alespoň jednou týdně a udělejte něco pro své poničené a unavené vlasy.
Vlasová přírodní kosmetika obsahuje na rozdíl od chemických masek kvalitní suroviny, které vlasům pomáhají. Rakytník obsažený ve vlasové majonéze je bohatý na fytosteroly, karotenoidy, flavonoidy a vitamíny. Nejen, že pomáhá hojit rány, ale působí jako ochrana proti UVB záření a zachytává volné radikály. Přírodní vlasová kosmetika neobaluje vlas silikony a pokožka hlavy i vlasy tak mohou dýchat. Nenajdete v ní ani chemická barviva, konzervanty, chemické parfemace, které mohou způsobit vyrážky a poničené vlasy. Objevte péči pro krásné vlasy v jediné tubičce.
Obsah účinných a výživných látek:

Kopřiva, ibišek, bio arganový olej, rakytník, bambucké máslo, bio makadamiový olej, vaječné žloutky, rozmarýn a vitamín E.
12234953_468020156719147_932839825282755251_nJak výživnou masku aplikovat?
1/ Majonézu na vlasy rovnoměrně naneste na mokré a umyté vlasy.
2/ Vmasírujte masku do celého objemu vlasů a nechte ji 3 minuty působit.
3/ Následně opláchněte a vlasy rozčešte.
Tip od Havlíkovců: Po použití masky doporučujeme podpořit její účinnost tříminutovou masáží hlavy.
 

Chci vlasovou majonézu domů

majoneza 2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Povinné položky

Zanechte komentář