Víte, že naši přírodní kosmetiku udržujeme maximálně fresh?

Jak jistě víte, přírodní kosmetika, kterou na NuSpring.cz můžete zakoupit, se ze 100 % skládá z přírodních surovin*. Neobsahuje žádné umělé konzervanty, parabeny ani jiné syntetické látky. Přesto je však odolná proti škodlivým mikroorganismům jako jsou bakterie, kvasinky a plísně. Čím si tedy naše přírodní kosmetika udržuje svou životnost?

Příroda nám dává dostatek účinných látek, které pomáhají chránit kosmetiku před negativními vnějšími vlivy. Přírodní kosmetika, kterou u nás najdete, má ve svém složení často některou z těchto konzervačních látek pocházejících z přírody:

  • Sůl, cukr či med – nejznámější přírodní konzervanty
  • Alkohol – je velice účinný, využívá se zejména při výrobě různých bylinných tinktur
  • Esenciální oleje – dokáží také prodloužit životnost přírodní kosmetiky, jelikož jsou velice bohaté na antioxidanty
  • Kyselina citronová – hojně se používá v oblasti eko drogerie.
  • Glycerin –  přirozeně se vyskytuje ve všech tucích
  • Kyselina benzoová – najdete ji v pryskyřici
  • Kyselina benzoová – pochází z nezralého ovoce

Čerstvé masky bio kosmetiky Inlight

Složení přírodní kosmetiky hlídáme za vás

Přírodní a bio kosmetika používá i řadu dalších konzervantů, které nám dává sama příroda. Naše produktová managerka Péťa, která pro vás produkty vybírá, umí hodné i zlé konzervanty vyjmenovat, jak když bičem mrská.

Složení naší kosmetiky pečlivě studuje, a pokud některý z produktů obsahuje byť jen jedinou škodlivou látku, nezařadí ho k nám do prodeje. Vy pak nemusíte lupou studovat etiketu, složku po složce. Garantujeme vám, že  u nás je vše naprosto bezpečné.

Naše produktová managerka Péťa

Jak udržujeme přírodní kosmetiku, co nejčerstvější?

Konzervační látky, které nám dává příroda, jsou samozřejmě účinné a bezpečné, nicméně často nedokáží životnost produktu prodloužit tak jako konzervanty chemické. Abychom pro vás přírodní kosmetiku udrželi co nejčerstvější, a s co nejpozdějším datem spotřeby, zavedli jsme tzv. držení nízkého stavu zásob.

Co to znamená? Zboží objednáváme každý den. Na skladě se nám tak nekupí velké množství krémů či šamponů, které bychom pak museli před koncem data spotřeby urychleně cpát do všech propagačních kanálů či dokonce vyřazovat.

Naše Péťa má tento proces již v malíku. Její každodenní snahou je, abyste ve svém balíčku od nás objevili produkty, které jsou maximálně fresh 🙂 Můžete si tak být jistí, že vám naše přírodní kosmetika vydrží, co nejdéle.

My v NuSpring si totiž moc dobře uvědomujeme, že čerstvost nepatří pouze do našich kuchyní, ale i do koupelen.

Vyberte si z naší nabídky vhodnou přírodní kosmetiku doslova přímo na tělo ZDE.

Péťa kontroluje data spotřeby naší kosmetiky

 

* Jedna jediná značka z naší nabídky není 100% přírodní, a to Mínus 417.  Má však vysoký podíl přírodních složek a my jsme zatím nenašli nic lepšího na kožní problémy jako je ekzém a lupénka. Proto si ji  necháváme v nabídce.

Autorem příspěvku je null
Publikováno 23. 01. 2020
* Povinné položky

Zanechte komentář