Návod – jak se zbavit celulitidy?

Rady k péči o krásnou pokožku bez celulitidy

Celulitida je v odborné literatuře označována jako celulita či lipohypertrofie, zatímco v hovorové řeči ji nazýváme jako tzv. pomerančovou kůži. Vzniká zvětšením objemu podkožních tukových buněk. Ty mají tendenci se vytlačovat proti povrchu kůže z těla ven, čímž omezují průtok krve a lymfy a vytváří nevzhlednou pleť.

Anticelulitidí krém a peeling vypíná a zpevňuje pokožku a hlavně stimuluje krevní oběh v místě celulitidy. Díky tomu urychluje látkovou výměnu. 70,4 % žen potvrdilo zmírnění projevů celulitidy, připojte se k nim i vy.


 
1/   Péče začíná již ve sprše. Naneste dostatečné množství MUD PHYTO tělového peelingu proti celulitidě na čistou a zvlhčenou pokožku. Pro lepší aplikaci použijte rukavici. Vmasírujte a vydrhněte celé tělo, abyste umožnili minerálům dostatečné zjemnění pokožky a rozproudili krevní oběh. Opláchněte vlažnou vodou.

MUD PHYTO COLLECTION
Kolekce výrobků proti celulitidě od značky Minus 417

2/   Poté ještě do vlhké pleti vetřete MUD PHYTO tělové mléko či tělový sprej, který redukuje celulitidu. Pro co nejlepší výsledek aplikujte Anticelulitidní tělové mléko/tělový sprej 2x denně (ráno a večer).

  • Anticelulitidní mléko je vhodné pro intenzivní noční kúru – v chladnějším ročním období nebo pro lidi, kteří preferují používaní tělového mléka před sprejem.
  • Anticelulitidní sprej je vhodný na denní použití a to v jarním nebo letním měsícíchí nebo pro lidi, kteří preferují používání spreje před tělovým mlékem.

 
Více informací o celulitidě najdete v článku 5 kroků ke krásné pokožce bez celulitidy zde.
 

Výsledky klinických testů anticelulitidních přípravků kosmetiky MINUS 417

  • 81,5 % žen zaznamenalo hladší pokožku
  • 66,7 % žen uvedlo pevnější a více zformovanou pleť
  • 70,4 % žen vysledovalo zmírnění projevů celulitidy

 
Základem vaší péče by mělo být:  tělový peeling proti celulitidě tělové mléko či tělový sprej proti celulitidě.

* Povinné položky

Zanechte komentář