Návod – jak získat hydratovanou a vyživenou pokožku těla?

Rady k péči o krásnou a hydratovanou pokožku

Na pleť celý den působí různé vlivy. Střídavé počasí, smog, prach, střídání teplot – přechod z teplé místnosti ven do chladna, klimatizace, topení, slaná, chlorovaná voda a mnohé další. To může ve spoustě případů způsobit suchá místa, šupinky, či prasklinky v kůži. Jak ale pokožku hydratovat, aby byla vyživená, hladká a sametová? Našli jsme způsob.

 
1/   Péče začíná již ve sprše. Zkuste vyměnit mýdlo za sprchový olej, který čistí a vyživuje pokožku těla. Ta pak zůstává sametově jemná. Sprchový olej jemně vmasírujte krouživými pohyby na vlhkou pokožku. Poté opláchněte. Používejte spíše vlažnou vodu, která nevysušuje tolik jako teplá, či horká voda.

OBRÁZEK5
Balíček pro dokonalou hydrataci těla jen za 1.075,-Kč.

 
2/   Jednou týdně aplikujte Tělový peeling Minus 417 na vlhkou pokožku. A jemně masírujte tělo krouživými pohyby. Pro lepší aplikaci můžete použít žínku nebo rukavici. Poté opláchněte. Tělový peeling obsahuje zrníčka soli z Mrtvého moře, díky kterým perfektně vyčistí a regeneruje pleť. A zároveň díky směsi unikátních olejů zanechá pokožku vyživenou.
 
3/   Poté ještě do vlhké pleti vetřete tělové máslo, lépe se hydratuje pokožka. Měla byste cítit sametový pocit na vaší pokožce. Tělová másla obsahují bambucké máslo, výtažky z rostlin a bylinek.
 
4/   Nezapomínejte ani na své ruce, které používáte celý den. Několikrát za den je vystavujete omývání a vysušování. Dopřejte jim také hydrataci a výživu. Naneste dostatečné množství hydratačního krému s vůní oceánu na čisté ruce a rozetřete do úplného vstřebání.
 
5/   Ať už je podzim, zima, jaro, nebo léto, neměli bychom zapomínat na naše rty. Hydratujte je díky balzámům na rty s kakaovým máslem, včelím voskem a vzácnými olejíčky. Balzám aplikujte na rty kdykoliv dle potřeby.
 
Základem vaší péče by mělo být:  sprchový olej, tělový peelingtělové máslo, balzám na rty, hydratační krém na ruce.

* Povinné položky

Zanechte komentář