Návod: Jak se zbavit pigmentových skvrn?

Rady k péči o krásnou a zdravou pleť – zaměřeno na tmavé skvrny

Pigmentové skvrny (tzv. stařecké skvrny – oblasti tmavšího zbarvení) trápí nemalé procento žen i mužů v jakémkoliv věku. Trpí jimi děti, ale objevit se mohou i ve vyšším věku. Nevyhnou se oblasti těla, ani obličeji. Právě v obličeji nás ženy trápí skvrny nejvíce. Jak se zbavit pigmentových skvrn, zmírnit je nebo jim předcházet? Zaměřily jsme se na přírodní kosmetiku, která vyrovná i tyto barevné nedokonalosti.

Jak se zbavit pigmentových skvrn? Dodržujte tyto 4 kroky.

1/ Nezapomínejte čistit pleť pravidelně dvakrát denně. Začnete vyčištěním pokožky pomocí mýdla, které odstraňuje nečistoty na obličeji, prach ale i make-up. Pro pigmentové skvrny doporučujeme přírodní mýdlo Aloe kapské od Ponio, které má při pravidelném používání skvělé účinky na pigmentové skvrny. Sjednocuje tón pleti a působí antisepticky, antibakteriálně a protizánětlivě. Aloe Kapské není sice tak známé jako Aloe Vera, ale má mnohem vyšší obsah aminokyselin a minerálních látek.

V boji proti pigmentovým skvrnám nezapomínejte pravidelně pleť důkladně, ale šetrně vyčistit
Ponio – Aloe Kapské, přírodní mýdlo s obsahem pryskyřice z divoce rostoucího Aloe kapského, 116 Kč

2/ Poté dočistěte pleť Tonizační květovou vodou Skalní růže, která uzavírá otevřené póry po čištění pleti a díky tomu se do nich nedostanou další nečistoty. Je to velmi důležitý, avšak často opomíjený krok.

3/ Následně aplikujte bělící sérum s Jerlínem a extraktem z kiwi od Havlíkovy přírodní apotéky a po jeho vstřebání denní krém Krásná zahradnice, který dodá pokožce výživu na celý den a hlavně obsahuje klinicky ověřenou aktivní látku EPS White, která prokazatelně zesvětluje tmavé flíčky. Večer naopak aplikujte noční krém Krásná zahradnice, který přes noc pokožku regeneruje, omlazuje a dodává ji zdravý vzhled.

TIP: Pokud preferujete gelovou strukturu, vyzkoušejte Rozjasňující gel od PHB Ethical Beauty. Je vhodný pro použití na den i noc. Obsahuje hojivé Aloe Vera, Neroli napomáhá hojení jizviček a má anti-age účinky, Immortelle pleť čistí, chrání a stimuluje tvorbu kolagenu a také výtažky z lékořice, ta napomáhá redukovat pigmentové skvrny a obsahuje enzymy blokující UV záření. 

Aktivní látka se zesvětlujícími účinky je obsažena v celé petrželové řadě Krásná zahradnice
Klinicky ověřená aktivní látka EPS White – viditelně redukuje tmavé flíčky

4/ 1-2 krát týdně dopřejte své pokožce kvalitní vyčištění pleti od všech nečistot a toxinů usazených v těle. Bylinná maska Santalové dřevo od Khadi rozjasňuje pokožku a zbavuje ji tmavých pigmentových skvrnek. Sjednocuje tón pleti a dodává pleti elasticitu.

Trápí vás pigmentové skvrny na rukou?

TIP: Zmíněná řada Krásná zahradnice od Havlíkovy přírodní apotéky nabízí nejen pleťové krémy, ale také intenzivní noční kůry – krém na ruce a oční masku. I tyto produkty bojují s tmavými skvrnami a pomohou sjednotit pokožku díky obsahu EPS White.

Kompletní péče napomáhající zbavit se pigmentových skvrn - Krásná zahradnice
Petrželový olej a EPS White, to jsou účinné látky, které hrají prim v řadě Krásná zahradnice

Vyzkoušejte přírodní cestu k odstranění pigmentových skvrn. Většina našich zákaznic si výrobky pochvaluje. Nejen, že jim pomohou zesvětlit pigmentové skvrnky, ale navíc působí i jako prevence na další rok. Uvidíte sami, jak málo stačí ke krásné pokožce. Více nejen o tom, jak se zbavit pigmentových skvrn najdete v článku zde.

Základem vaší péče by měl být:  mýdlotonizační voda, bělící pleťové sérum, hydratační denní krémnoční krém a bylinná maska pro krásnou pleť

Autorem příspěvku je null
Publikováno 22. 09. 2015
* Povinné položky

Zanechte komentář