Recenze: Eoné – Mycí olej Medvídek – Suché ubrousky Perlička – Havlíkova apotéka – Šťastný andílek

Taky patříte k těm matkám, které bez vlhčených ubrousků nedají ani ránu? Já teda jo. Ale měla jsem teď možnost vyzkoušet alternativu, o které bych Vám ráda napsala pár řádků…

Od společnosti NUSPRING, která se zabývá prodejem té nejlepší přírodní a bio kosmetiky, jsem dostala k otestování Suché ubrousky Eoné Perlička, Medvídek mycí olej spolu s Ředící lahvičkou se sprejem a krém na opruzeniny Šťastný andílek z Havlíkovy přírodní apotéky.

Jak vlastně ta již zmíněná alternativa vlhčených ubrousků funguje? Stačí vzít prázdnou lahvičku, nalít do ní mycí olej, který se zředí převařenou vodou (hezky podle návodu) a tento sprej pak nastříkáte na suché ubrousky, ze kterých se rázem stanou vlhčené 🙂 Tímto ubrouskem otřete zadeček a okolní partie jak jste zvyklé. ALE POZOR.

Tento použitý ubrousek nevyhazujte! Vtip je v tom, že se dá prát v pračce a použít znova! Takže tímto způsobem se dá na vlhčených ubrouscích ušetřit – pokud Vám tedy nevadí ubrousky prát 🙂 Holt něco za něco, jak se říká. Super je, že ubrousky jsou biologicky rozložitelné, nezatěžují přírodu, nijak nedráždí pokožku miminka, jsou v praktickém balení, a jak jsem již uvedla, dají se prát v pračce. Celou recenzi od blogerky Mommy blog najdete zde.

JDE TO I BEZ VLHČENÝCH UBROUSKŮ

 

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 01. 01. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář