Recenze: Avril – Bio černá řasenka

Opět jsem se zaměřila na další produkt z oblasti přírodní kosmetiky. Bio kosmetické výrobky mě oslňují stále víc a víc. Především výrobky pečující o tělo, pleť a vlasy jsem si oblíbila. Dnes se napijeme z trochu jiného šálku, a to z šálku dekorativní kosmetiky. Objevila jsem skvělou řasenku přírodního původu, který si zaslouží zmínku. 

Avril je bio francouzská značka dekorativní kosmetiky, která je na trhu víceméně novinkou, jelikož je k dostání od roku 2012. Z hlediska kvality, ceny a především ekologie chtějí nabídnout kosmetiku dostupnou každé dívce, slečně a ženě. Kosmetika Avril netestuje na zvířatech, neobsahuje parabeny a její výrobky jsou téměř 100% přírodního a rostlinného charakteru. Mezi časté ingredience patří granátové jablko, bambucké máslo, malinová voda nebo vzácné oleje.
DSC_0454 (2)
 
AVRIL – LE MASCARA – Certiflé BIO

Popis: Černá řasenka v praktickém balení se spirálovitým kartáčkem se zúženými štětinkami pro dramatické líčení řas přesně podle vašich představ. Řasenka se nemaže, vydrží po celý den a nedělá hrudky. Díky obsahu jojobového a slunečnicového oleje, malinové vody a mnoha dalších přírodních ingredinecí vyživuje řasy po celé jejich délce a dodává jim objem. Získejte krásné, zdravé a husté řasy. Kosmetika Avril navíc není testována na zvířatech. 98,6 % ingrediencí je přírodního původu. 19,9% ingrediencí pochází z ekologického zemědělství. Netestováno na zvířatech, neobsahuje parabeny a minerální oleje (výtažky z ropy).
Cena: 239 Kč

Nejlepší způsob, jak vám ukázat efekt nalíčených řas pomocí této bio řasenky, je rozhodně ve fotografii, kterou přikládám hned pod recenzi. Z těchto fotografií a pochopitelně ze samotné zkušenosti budu vycházet a ráda vám řasenku představím. Nejprve bych zhodnotila barvu. Nemám ráda řasenky, které slibují černou barvu a v konečné fázi jsou nevýrazné a mdlé. Řasenka od Avril tento problém rozhodně nemá. Je velmi výrazná a tmavá, a tak oči krásně zvýrazní. Já toto zvýraznění velmi oceňuji, protože své oči zdobím pouze řasenkou. Další důležitou věcí je kartáček. Nemám ráda všechny možné typy a druhy výkrutů, zákrutů a spirálek, které jsou momentálně naprosto běžnou součástí řasenek. Mně se s takovými řasenkami pracuje špatně a mám pocit, že mi nedokáží všechny řasy obarvit a pozvednout stejně.
Nepojmenovaný 1 (1)
 
U řasenky od Avril nalezneme naprosto obyčejný rovný kartáček, které fandím nejvíc. Právě proto je aplikace řasenky jednoduchá a bezstarostná. Kartáček skvěle obarví všechny řasy. Velmi si vážím toho, že řasy rozčeše a nijak je neslepuje. Přes celý den se nedrolí a nemaže. Drží velmi dobře. Při prvním odličování jsem byla překvapená, že odlíčit ji vyžaduje více času. Barvou, kartáčkem, výdrží se mi maximálně líbí. Jediná věc, která mi tolik nevyhovuje, je (ne)vytvoření objemu. Moje řasy jsou poměrně rovné, a tak od řasenek vyžaduji dojem objemu a natočení. Pro pořízení fotografie jsem použila kleštičky na řasy, aby bylo pěkně vidět, že řasy nejsou slepené a že jsou naopak perfektně rozčesané a především výrazné. Bez použití kleštiček se dočkám mnohem menšího natočení. Ale pokud máte od přírody natočené řasy, nemusíte se ničeho strachovat a budete maximálně spokojené.
Recenzi napsala blogerka Nikol na svém blogu talktomymoustache.cz zde.
 

Autorem příspěvku je null
Publikováno 11. 01. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář