Recenze: Avril – kompaktní pudr – odstín Nude

Z popisu produktu: sjednocuje tón pleti a dodává jí hydrataci, velmi příjemná a hedvábná textura, má antioxidační vlastnosti díky výtažkům granátového jablka, neobsahuje parabeny, fenoxyethanol, sorban draselný. Jak to dopadlo ale u mě?

Mé dojmy: Trochu jsem zápasila s otvíráním pouzdra, musela jsem použít dost sílu, ale časem se to snad „vyšolíchá“. Mrzelo mě, že je pudr dodávám bez jakékoli aplikační houbičky, ale není problém dokoupit labutěnku nebo štětec. Jinak na mě působil jako klasický kompaktní pudr, hedvábnou texturu v popise jsem moc nezaznamenala. Každopádně po nanesení byl velmi jemný, neprášil, nanesl jen skutečně jemnou vrstvu, nelezl do vrásek a jemně sladil a zmatnil vše, co bylo třeba.
P1130269
S konečným výsledkem jsem byla velmi spokojená, pleť vypadala sametově. Jelikož mám pleť, která se začíná celkem rychle lesknout, byla jsem mile překvapena, že s tímto pudrem jsem vydržela být nelesklá asi 3 hodiny, což je u mě dá se říct rekord.
Pudr je vhodný na každodenní běžné nošení, kdy opět působí velmi přirozeně, prakticky je okem neviditelný. Další plus vidím v tom, že neobsahuje žádné škodliviny, které by mou pleť zatěžovaly. Takže opět za mě jednoznačně ANO pro tento produkt. Klasické 7 ml balení koupíte v eshopu NuSpring za 219 Kč a jelikož spotřeba pudru je opravdu minimální, vydrží Vám skutečně hodně dlouho, odhaduji to na půl roku až rok.
P1130270
Oba tyto produkty bych doporučila hlavně těm ženám, které mají rády přirozenost a jemnost v líčení, určitě i mladým slečnám (u kterých především upřednostňuji přirozenost před líčením typu maska) a samozřejmě všem milovnicím bio dekorativní kosmetiky.
Recenzi napsala blogerka Lenka na svůj blog Beauty Helpline zde.

Autorem příspěvku je null
Publikováno 27. 04. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář