Recenze: Dulcia – Pleťový krém s aloe vera a hedvábím

Dnešní recenze bude pečujícího rázu, protože bych vám ráda představila krém přírodní slovenské značky Dulcia. Pokud patříte mezi kosmetické nadšence a především příznivce přírodní kosmetiky, tak vám jistě tato značka není neznámá. Pokud však o ní slyšíte prvně, tak věřte, že určitě ne naposledy, neboť jejich produkty si zaslouží vaši pozornost.

Na úvod zmíním balení, které je docela netradiční, protože krém je umístěn v kovové šroubovací dóze. Musím se přiznat, že to není zrovna dvakrát praktické a občas s tím bojuji, ale dá se na to zvyknout. Naštěstí Dulcia přišla s inovovaným balením, takže krém již seženete v plastovém balení s pumpičkou, což je rozhodně krok správným směrem.
krem dulcia
Krém je určen pro pleť normální až mastnou, kterou trápí problematická pleť a akné. Také proto jsem si jej vybrala. Obsahuje aloe vera, které působí anesteticky a také makadamiový olej, který chrání pokožku před bakteriemi a zabraňuje rozšíření akné. Mimo to obsahuje další účinné složky jako je mandlový olej, bambucké máslo, hedvábí a další.
krem dulcia2
Krém má perfektní konzistenci, která je jemná a nadýchaná. Taková našlehaná. Nádherně se díky tomu nanáší i roztírá a ihned se vstřebává. Krém je vhodný jak ráno pod make-up, tak na večer jako noční krém. Opomenout nesmím ani vůni, která je nádherná. Voní jemně po citrusech. Co se týče účinků, tak mi krém velmi vyhovuje. Po namazání je pleť neuvěřitelné sametově hebká, jemná a vypnutá. Souhlasím také s tím, že je projasněná a vypadá zdravěji. Póry mi neuspává, nové pupínky se netvoří v takovém množství, takže věřím, že problematická pleť si přijde na své.
krem dulcia 3
Hydratace mi dostačuje, ale určitě bych neřekla, že je krém hodně hydratační. Pro mastnou a smíšenou pleť je akorát, suché pleti by porce hydratace stačit nemusela. Ale je to pouze má domněnka. Teď přes chladnější období se bohužel potýkám se suchými místy a musím říct, že občas mám pro namazání pocit, že mi pleť pne. To však trvá pouze chvíli, než si krém „sedne“ a plně se vstřebá. Přišla jsem na to, že mi více vyhovuje, když pleť lehce navlhčím květinovou vodou a až pak na vlhkou pleť nanáším krém. Díky tomu se krém lépe vsákne a je více hydratační. Takže to berte jako takový malý tip jak se dají zvýšit jeho hydratační vlastnosti.
Já jsem s krémem moc spokojená a jsem moc ráda, že jsem ho díky eshopu Nuspring.cz, kde se k sehnání mohla vyzkoušet. Líbí se mi jeho konzistence, povzbuzující vůně a především, že pleť neuvěřitelně zjemní a vyhladí. Navíc pomáhá hojit akné a hezky regeneruje pleť. Proto ho majitelkám mastné a problematické pleti rozhodně doporučuji vyzkoušet. Věřím, že nebudete zklamané.
Recenzi napsala Radu a Maru z Ultimate Chic. Celou nabídku všech výrobků od Dulcia kosmetiky najdete zde.

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 28. 11. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář