Recenze: Avril – Rtěnka v tužce – odstín Rose Délicat

Před nějakou dobou jsem od e-spohu NuSpring.cz dostala příležitost vyzkoušet francouzskou BIO kosmetiku Avril OrganicNa vyzkoušení jsem si vybrala dva laky na nehty (recenze bude později) a rtěnku v tužce. Dnes vám představím rtěnku v tužce. 

Avril Organic je na trhu už od roku 2012. Tato značka je tedy docela mladá, ale nabízí širokou paletu kvalitních přírodních kosmetických produktů – make-upy, pudry, řasenky, oční stíny, rtěnky, tvářenky a další. Avril je držitelem certifikace Ecocert (minimálně 95% ingrediencí ve výrobcích musí být přírodního nebo z přírodního původu). Kosmetika Avril není testována na zvířatech, v jejich výrobcích nenajdete parabeny, sorban draselný, fenoxyetnahol a další chemické složky. Naopak mezi častou ingredienci patří bambucké máslo, různé druhy vzácných olejů, granátového jablka, malinovou vodu a další přírodní složky.
Rtěnka v odstínu Rose Délicat je novinkou na trhu a musím říct, že se odstín moc povedl a mým rtům sedl. Jde o jemný starorůžový odstín. Trošku jsem se výběru bála, ale myslím, že jsem se trefila.
Rtěnka je při aplikaci krásně jemná, máslovitá a na rtech moc příjemná. Byla jsem příjemně překvapená jak krásně kryje. Pokud jde o výdrž, ta by mohla být delší vydržela mi na rtech asi 1 hodinu, ale není problém, kdykoliv odstín obnovit. Aplikace je velmi snadná a praktická stačí rty obtáhnout a potom vybarvit.
Vybírala jsem si méně nápadný přirozený odstín, takže i když už po hodině není rtěnka tip top, tak to není zase katastrofa. Rtěnka rty nevysušuje, ale naopak hydratujeObsahuje bambucké máslo a jojobový olej. 
Rtěnka v tužce mě příjemně překvapila, jak odstínem, tak jednoduchou aplikací. Je to přírodní kosmetický produkt takže jí i tu výdrž odpustím. A určitě stojí za vyzkoušení.
Pokud vás zaujala, tak si ji můžete koupit ZDE za 139 Kč. Tyto rtěnky na NuSpring najdete i v dalších parádních odstínech, takže věřím, že si vyberete ten, který vám bude sedět.
blogerka kristynaRecenzi napsala blogerka Kateřina na svůj blog Beauty by K zde.
Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 13. 09. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář