Recenze: Soaphoria – Sprchová pěna Nevinnost

Sprchová pěna, stejně jako kokosový olej je balena ve skleněné nádobce s retro zavíráním. Zaujala mě na ní netradiční pastelově tyrkysová barva a hlavně její konzistence. Jako pěna totiž na první dojem vůbec nepůsobí.

Spíš mi to připomnělo solvinu (pastu na čištění hodně zaneřáděných rukou, která kdysi nechyběla v žádné domácnosti). Ovšem tady pozor! Se solvinou nemá tato pěna NIC společného.
P1120629 (2)
Když se prsty zakousnete do hmoty, stačí si nabrat jen nepatrné množství (asi tak čajovou lžičku) a už se vám na navlhčené pokožce změní na pěnu, která úžasně provoní, ale hlavně perfektně vyčistí a odmastí pokožku, a to bez toho, že by ji vysušila. Jako atopik si musím dávat pozor na přesušování pokožky a tahle pěna je pro mě super! Nedráždí, jen myje a krásně voní. Její vůně ve mě skutečně evokuje představu nevinnosti (jak naznačuje název), obsahuje kokosový, meruňkový a hroznový olej a další přírodní složky.
P1120631 (2)
Podle výrobce ji lze použít i jako pěnu do koupele, ale to mi přišlo jako zbytečné plýtvání. Jinak si myslím, že vzhledem k malé spotřebě na jedno mytí může vydržet poměrně dlouho.
P1120632 (2)
Recenzi napsala blogerka Lenka na svém blogu Beauty Helpline zde.
 

Autorem příspěvku je null
Publikováno 27. 04. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář