Recenze: Avril – tvářenka – odstín Rosé Nacré

Vybírání kosmetiky přes internet je občas risk. Nemůžete si produkt osahat, prohlédnout si barvu na denním světle, zjistit, zda vám bude konzistencí vyhovovat a proto jsem sáhla po tvářence, na které se nedá nic zkazit. Na fotce měla barvu a lá „růžová – neurazí, nenadchne“ a byla jsem si jistá tím, že mě nijak nepřekvapí, ale překvapila.

Abych řekla pravdu, když mi tvářenka dorazila, byla jsem dost překvapená. Jednak z té negativní stránky – a tou je velikost. Nevím proč, ale z obrázku jsem si představovala balení podobné pudřence, možná o trochu menší. Ovšem domů mi dorazila místo tvářenky tvářenčičička, velikosti mono stínu. Abych byla přesnější 2,5 g. Navíc je u produktu napsáno, že voní po melounu a melouny necítím, ani když se přemáhám. (S jídlem na mě opatrně, to je pro mě vážný! 🙁 )

2129995fbf_102041509_o2

Druhé překvapení bylo už pozitivní. Barva, ach ta barva! Jak jsem už psala, čekala jsem celkem usedlou růžovou. Ale přirovnala bych jí k holce s nevinným úsměvem. Navenek se tváří jako slušňačka, ale uvnitř je to dračice :D. Tak přesně takhle na mě tvářenka působí.

12cf082121_102041520_o2

Je to lehká hnědorůžová barva, se zlatorůžovostříbrným shimmerem, který je za mě naprostá pecka a to tedy třpytivé tvářenky moc nemusím. Kor teď v zimě preferuji matné, vypadají přirozeněji. I tak mi ale tvářenka Avril přijde universální. Dokážu si ji představit jak na slečně Sněhurce (porcelánová pleť, kontrastní vlasy a oči), tak i v létě na opálené kůži, protože ten shimmer je opravdu krásný.

Pigmentace je pro mě akorát, nevytvoří efekt Marfuši, ale dá se v klidu navrstvit. Je krásně jemně namletá a pokud nepoužijete hrubý štětec, nepráší.
Balení mě zklamalo. Černo průhledný plast, nic originálního. Také jsem čekala produktu více. Má 2,5 g, což je mým studenským okem, který žebrá peníze od rodičů, málo. Za kvalitu se ale holt platí a jsem ráda, že tvářenka kvalitní je.
 
Recenzi napsala blogerka Maruška na svém blogu molly-heddy-law.blog.cz zde.

Autorem příspěvku je null
Publikováno 28. 01. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář