Rozhovor: Adéla Zrubecká, spolumajitelka značky Nobilis Tilia

Nobilis Tilia je severočeská aromaterapeutická značka přírodní kosmetiky s téměř 30 letou tradicí. Nobilis (tehdy ještě pod jménem Nobela) původně vznikl ve městě Krásná Lípa, jejíž latinský překlad se později stal jménem celé značky. Mezi výrobky Nobilisu najdete voňavou péči o pleť i celé tělo, miminka a děti, ale také éterické oleje a aromadifuzéry.

Značce Nobilis Tilia aktuálně udávají směr 3 lidé – Zbyněk Šedivý a Adéla a Petr Zrubečtí. Nám se podařilo vyzpovídat právě Adélu. V rozhovoru s ní se dozvíte, proč milovat Nobilis, co byste od ní dostali k narozeninám, jaké výrobky nesmí chybět v Adélině koupelně. Prozradila nám také, bez čeho by určitě neodjela na Robinzonův ostrov anebo co by přála každé/mu z nás. Užijte si náš další voňavý rozhovor.

Adéla Zrubecká, Nobilis Tilia
Aromaterapeutka a spolumajitelka Nobilis Tilia, Adéla Zrubecká
1. Adélo, jaké jsou 3 důvody, proč si zamilovat Vaši značku?

Jenom tři? To bude těžké… Stěžejní je rozhodně kvalita surovin – přírodní a bio produkty jsou vyvíjené s vášní, znalostmi a zkušenostmi již 27 let. Jsou nezávisle testované a certifikované. Druhým důvodem jsou vůně našich výrobků a jejich aromaterapeutický účinek. Používáme pouze čisté přírodní éterické oleje, které vás dokážou uchvátit, zlepšit náladu a stát se voňavým společníkem v každé životní situaci. A v neposlední řadě šíře našeho sortimentu uspokojí nejen náročné zákaznice, ale také muže, nastávající maminky, rodiče již od nejmenších dětí, babičky, sportovce… Vyberete si u nás kosmetiku pro celou rodinu na jednom místě. Umíme nabídnout systém ucelené péče, který prokazatelně zlepšuje nejrůznější potíže s pokožkou od alergií a ekzémů, přes akné až po extrémně citlivou pleť.

2. Jaké jsou 3 produkty, které bychom vždycky našli ve Vaší koupelně?

Hydrofilní mycí olej s růží a mimózou je základ pro to, aby moje pleť zůstala zdravá a zachovala si svůj přirozený kožní film. Vzhledem k mému věku u mě vždy najdete Hyaluronové sérum pro hydrataci, které střídám s Bioaktivním liftingovým sérem. A finální péči zajišťuji opět řadou Anti-age, a to buď omlazujícím krémem nebo olejem.

3. Jaké 3 produkty byste zabalila jako dárek pro svou kamarádku?

To jsem zrovna nedávno udělala. A protože kamarádka miluje růži, v balíčku byla Květová voda růžová (čistý nekonzervovaný hydrolát z růže damašské), Obličejový olej růžový (s báječným základem ze směsi šípkového a jojobového oleje a rostlinného skvalanu) a pro potěšení jsem přibalila naši novinku z řady Jóga balanc – Aroma olej Ztišení v praktickém roll-on balení, který si může nechat na nočním stolku a používat ho na zklidnění před spaním.

Květová voda bio růže a Hyaluronové sérum, Nobilis Tilia
Květová voda jako ideální dárek pro každou ženu
4. Které 3 suroviny jsou pro Nobilis specifické?

Spíše než o suroviny se jedná o unikátní základy nebo postupy, které vzešly z našeho vývoje. Systém ošetření séry řady Biofáze jedinečným způsobem ovlivňuje aktivitu enzymů v pleti a hloubkově regeneruje. Naše přírodní opalovací produkty s fyzikálním UV filtrem chrání nejen dětskou i dospělou pokožku před spálením, ale také vodní život – od kaprů až po korály. A do třetice jsme vyvinuli přírodní mikroemulzi, která tvoří základ našich krémů a tělových mlék, a díky ní se výživné oleje a extrakty dostávají snadněji a hlouběji do pokožky.

5. Jaký Váš produkt byste si vzala na „Robinzonův ostrov“?

Doufám, že by byl někde v teple, takže Opalovací mléko! Ale jestli otázka směřuje spíš k tomu, bez čeho opravdu nemůžu být, tak je to Ochranná pomáda na rty.

Opalovací mléko SPF 30, Nobilis Tilia
Bez opalovacího mléka prostě ani ránu!
6. Můžeme Vás poprosit o přání pro zákaznice NuSpring?

Ať vás váš nos, vaše intuice a váš rozum bezpečně vedou džunglí zvanou kosmetika ke kvalitní, živé, šetrné a ekologické značce, která podpoří vaši krásu a dodá harmonii vaší duši.

7. A nakonec Vás poprosíme o 1 Vaše tajné (tedy až vyjde blog, tak už veřejné) přání na tento rok?

Buďme v těchto náročných časech co nejvíc vlídní a laskaví k sobě, svým blízkým a všem slušným lidem. Rozdávejme radost a dobrou náladu, aby lži a manipulace, které na nás z nejrůznějších míst doléhají, neměly v našich životech žádné místo.

Nobilis Tilia, Vlčí Hora
Vlčihorská idyla na severu Čech
Autorem příspěvku je Lenka
Publikováno 04. 06. 2021
* Povinné položky

Zanechte komentář