Recenze: Ponio – produkty

Výsledky vašeho testování kosmetiky Ponio: 100% spokojenost – nám až vyrazila dech. Skvělé! 🙂

Kosmetiku Ponio objevila kolegyně Ivanka s tím, že mi musí ukázat jednu značku kosmetiky ze Slovenska. Jak jsme koukaly spolu na obrázky produktů, hned jsme o Poniu začaly uvažovat. Přizvali jsme vás k testování této kosmetiky a už na poště, když jsem šla poslat balíčky, mi pošťačka za přepážkou říkala, co to tu tak krásně voní? To jste vy? Následně mi psala jedna paní z našich testujících. Prý když ji pošťačka nesla balíček, říkala, že tak krásně voněl, že ji provoněl celou brašnu. A hned měla dobrý den. Nádhera, co myslíte vy? A jak dopadla slovenská ručně vyráběná přírodní kosmetika Ponio ve vašem testu?

Řekli byste, že výrobek, který vám dorazil v balíčku vypadá stejně, jako fotografie na internetu? Splnil vaše očekávání?

  • Ano,výrobky ve směs vypadaly jako na fotografiích na intenetu.I když třeba vP1080350_1024x1024 případě tuhého šampónu je realita lepší než na fotkách (hezký pravidelný tvar,vytlačené písmeno P-zn.Ponio).
  • Ano, i když vidět to na vlastní oči a hlavně cítit, je mnohonásobně lepší!
  • Ano, řekla bych, že ve skutečnosti vypadal výrobek ještě lépe. Výrobek mne velmi překvapil a rozhodně předčil očekávání.
  • Očekávání splnil, doslova překonal.

Jak na vás působí produkt na první pohled? Zaujal by vás na regále či v e-shopu?

  • Určitě zaujal. Zvláště již zmiňovaný tuhý šampón. Vždy jsem totiž měla jen tekuté šampóny, s tuhým jsem se ještě nesetkala. Testovala jsem i mýdlo Pánský klub Ponio, které mě naprosto uchvátilo dřevitou vůní a vzhledem mi připomíná čokoládu. A také krém Kokos a Vanilka. Tam se přiznám,mže nemusím vúni kokosu,takže bych spíše sáhla po spíše nějaké ovocné či bylinkové variantě.
  • Působí velmi mile, tak „domácky“ a myslím, že by mne zaujal.
  • Tím si nejsem jistá. Zrovna ta zelená je taková nevýrazná. Ale ostatní druhy deodorantů jsou krásně barevné. Možná by mě zaujal jiný a pak bych došla k tomu mému.
  • Určitě ano, vzhled a vůně je naprosto ve shodě s mým očekáváním ohledně biokosmetiky. Nic přehnaně načinčaného, ale krásná příjemná vůně a otisk ručního zpracování.

Jak se vám líbí produkty? Jejich konzistence, obal a cena? 

  • V mém balíčku byly vzorečky: Ponio: tuhý šampón Citron a rozmarín, P1010375_1024x1024kondicionér Svěží bylinky, mýdlo Pánský klub,krém Kokos a Vanilka. Co se týče obalů,nemůžu posoudit-jednalo se o vzorky a nebyly tak v originálních obalech. Cena bych řekla je velmi přijatelná, zvláště u tuhého šampónu a mýdla, protože mi přijde, že snad vůbec neubívají a krásně pění. Vůně u obou je úžasná,krásně provoní vlasy a ruce… U tuhého šampónu se mi líbí, že např. u cestování nezabere v kufru žádné místo,je velmi univerzální a dle stránek zn. Ponio ho lze použít jak na tělo,tak na přepírání oblečení v ruce (např.na dovolené). Aplikace s ním byla velmi snadná, vlasy po něm byly lehké, lesklé, hezky čisté.Bohužel však ač je na mastné vlasy, mastily se mi po tomto šampónu ještě víc. Mám citlivou pleť a kůži hlavy se seboreou,když jí něco nesedne,hned zareaguje zvíšenou dávkou mazu, takže jiným by mohl vyhovovat lépe. Jinak co se týče ostatních výrobků,mýdlo jsem používala jen na ruce a je super. Nevysušuje,dlouho na rukou voní i po opláchnutí a téměř neubívá-určitě bych si ho koupila znovu. Krém Kokos a vanilka je hezky lehký stejně jako jeho sladká vůně, rychle se vstřebává, pleť po něm je hezky jemná a matná. Pleť mi po něm netáhne jako po mnoha jiných krémech. Je super i pod makeup. I ten bych si jistě koupila.Co mě bohužel trochu zklamalo byl kondicionér. Vůně jako tygří mast mi vůbec nebyla přijemná. Nijak zvlášť mi vlas nezjemnil ani se mi po něm lépe nerozčesávaly. Ještě dodám,že jsem ho nanášela pouze do délek vlasů.
  • Produkty jsou fantastické, úplně mě dostaly a jsem z nich mile P1120483_1024x1024překvapená. Dostala jsem tuto kosmetiku PONIO: 1) Pleťový krém vanilka&kokos – nádherně voní, mám citlivou a smíšenou pleť, takže mi zcela vyhovuje, je krásně vstřebatelný, lehký, používám ho ráno i večer, paráda!! 2) Peelingové mýdlo vanilkové – nádherná vůně, ani jsem ho nechtěla používat, jak krásná ta vůně je, nakonec jsem podlehla a vyzkoušela, super!! Používám ho večer před nanesením pleťového krému V&K. 3) Mým největším překvapením, co se dá z přírody vyrobit je Tuhý šampon s ichtamolem a pyritionem zinku. To vidím poprvé a velice mě to nadchlo, po dvou aplikací, už mě hlava tolik nekouše a lupiny se z 80ti% vytratily, jsem nadšená!! 4) Po tomto šamponu používám i Přírodní Kondicionér svěží bylinky, opět nádherně voní, zavřu oči a nadechnu se krásné vůně bylinek – fantazie a po dvou použití bych řekla, že se mi vlasy více lesknou a krásně voní.
  • Na testování jsem dostala masážní „kostku“ dvojitá levandule, není to ale kostka, nýbrž oválek-kostkou by se masírovalo nejspíš ne tak dobře. Má nádhernou vůni, krásně se rozpouští v rukou nebo na těle, používala jsem ji vždy večer, po sprchování, protože levandule je spíše uklidňující. Opravdu mne překvapila, protože s tímto typem výrobku jsem se ještě nesetkala a musím říct, že je to výborný produkt. Pak jsem ještě dostla vzoreček krému vanilka kokos, který mne taky moc hezky překvapil. Jemný, obsahující jakoby kousíčky, krásně se nanášel a vsákl do pleti. Pak ještě vzoreček kondicionéru bylinky, který jsem si dala dvakrát do vlasů suchých – také krásně voní, vlasy byly vyživené a voňavé. Mám je dlouhé, takže po umytí si dávám velké množství, takže jsem ho vyzkoušela jen tak nasucho, taky super! Obal kostky je jednoduchý, čistý – mohl by být fialový a ne hnědý, aby bylo poznat, že je levandulový:-). Pobavilo mne, že na obalu je dovětek – masér není součástí balení :-))), což je tedy ovšem škoda, že? Ceny jsem na webu našla jen v eurech a zdály se mi naprosto přijatelné, nízké. Koupila bych si kostek hned několik!
  • Z deodorantu jsem nadšená. Příjemná vůně, která vydrží celý den. P1010437_1024x1024Konzistence je trochu tužší, ale dá se to. Nezradil mě ani v hodně vypjatých situacích. Cena je vyšší, než běžných deodorantů, ale je to přírodní kosmetika a opravdu funguje. Tudíž si ráda připlatím. Nadšená jsem byla také z pleťového krému s vůní vanilky. Překvapily mě hrubší části v krému. Po pár použitích můžu vidět zlepšení pleti. Skvělé. Peelingové mýdlo vůbec nevoní. Hrubost je při mytí příjemná. Kondicionér mě moc nezaujal. Přijde mi těžký. Vlasy působí mastným dojmem. Vůně byla příliš silná.
  • Vše v souladu s kvalitou, osobně jsem si objednala už vanilko- kokosový krém, ten mi hodně učaroval. Kondicionér je velmi příjemný, normálně je nepoužívám, protože mám husté vlasy a je problém je pořádně vymýt. Obsah jsem vyzkoušela na ofině a byl příjemný, jen asi nedokážu objektivně zhodnotit, potřebovala bych, díky svému „háru“, větší balení. U všech mě moc potěšila krásnou vůně, konzistence, u krému navíc to, že nezanechá mastný film na tváři. Vyplatilo se mi vzorek uchovat v lednici, kdy navíc krém po nanesení pleť báječně osvěžil a probudil.

Je pro vás výrobek příjemný? Byla jste s ním spokojená?

  • Spokojená jsem byla velmi s krémem Kokos a vanilka, mýdlem Pánský klub…
  • Se všemi výrobky jsem mimořádně spokojená, nádherné vůně, krásné balení, jsem mile překvapena.
  • Byl velmi příjemný a spokojená jsem byla naprosto. Jen – nejspíš by bylo vhodné mít nějakou krabičku nebo obal na mýdlo, do kterého by se kostka dávala, protože nazpět do krabičky se mi ho dávat nechtělo…
  • S deodorantem jsem velmi spokojená. Je to zatím nejlepší, jaký jsem měla.
  • Veliká spokojenost.

Líbila se vám jeho vůně?

  • Vůně všech výrobků byla úžasná, až na ten již zmiňovaný kondicionér.
  • Vůně přírodní kosmetiky Ponio mě úplně dostala a uchvátila, výrobky bych nejraději ani nepoužívala a jen si je nechala na odiv a čich.
  • Vůně je úžasná. Svěží, plná energie.
  • Velmi!

Kdybyste ho měli srovnat s kosmetikou, kterou používáte, jak byste ho ohodnotili?

  • Výrobky zn. Ponio se mi líbí.Myslím,že určitě je u nic dost velmi kvalitních věcí.
  • Přírodní kosmetiku miluju, líbí se mi, že neobsahuje žádnou vodu. Před touto soutěží jsem se dlouhý čas zdráhala tuhé šampony a kondicionéry používat, ale díky Vaší soutěži jsem přišla na to, jaký DAR nám příroda poskytuje a nabízí. DĚKUJI MOC!!!
  • Používám na tělo nejraději oleje, ale musím říct, že tato kostka byla na tělo také velmi vhodná a moc dobře se s ní pracovalo. A ještě musím říct, že nejvíc se líbila synovi, kterého jsem také namasírovala, hlavně záda, moc mu voněla:-).
  • Bez konkurence. Neničí oblečení jako jiné.
  • Určitě pozitivně, už jsem nastartovala přechod k Poniu, už mám objednáno.

Poté, co jste měli možnost si produkt vyzkoušet, koupili byste si ho? Doporučili byste ho známým?

  • Určitě ano.
  • Kosmetiku si velice ráda koupím, kamarádkám ji budu ukazovat a povím jim, jak krásně voní a i když se jim bude zdát, že je dražší, řeknu, že to ale za to stojí. Nemusí se jí ani tolik dávat a dlouho vydrží a má blahodárné účinky.
  • Určitě bych si ho koupla a myslím ,že se hodí velmi jako milý a něžný dárek pro kohokoli, syn říkal, že musíme ještě vyzkoušet tu kakaovou:-),tak se budu těšit, až si ji u vás budu moct koupit.
  • Ano koupila bych si jej. Již jsem doporučovala :-).
  • Rozhodně, už mám objednaný pleťový krém.

Kdo stojí za značkou Ponio?

DSC_0092-001

Autorem příspěvku je null
Publikováno 04. 05. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář