Soutěž o 10 promo balení BIO Emulzí na suché ruce a nohy od francouzské značky Marlay

Připravili jsme pro vás ve spolupráci s naší novou značkou francouzské bio kosmetiky na ruce a nohy Marlay soutěž o 10 promo balení emulzí pro vaše hebké nožky a ruce. Jak vyhrát? Pojďte se s námi na to podívat.

Soutěž probíhá od 26.11.2018 do 2.12.2018 na stránkách NuSpring.cz. Poté vybereme 10 výherců, kterým zašleme promo balení BIO Emulze na suché ruce a nohy 30 ml od francouzské značky Marlay.

Marlay francouzská značka bio kosmetiky pro vaše zdravé nožky a ruce

Marlay Emulze na suché ruce a nohy 30 ml

Marlay Emulze na suché ruce a nohy pomáhá na ztvrdlou kůži na nohou, zrohovatělé paty, kuří oka, otlaky, mozoly. Je vhodná pro domácí manikúru a pedikúru. Je to francouzská značka přímo z Paříže. Potěšíme vás, že je držitelem bio certifikátu Cosmos organic a jejich kosmetika je vhodná i pro vegany. Díky emulzi Marley budou vaše nožky a ručky jako ze sametu. Díky blahodárným vlastnostem vlašťovičníku většího, který pomáhá odstranit zrohovatělou pokožku na nohách, pomáhá při hojení kožních výrůstků, ale i kuřích ok nebo otlaků.

Emulze je velmi dobrá i na ošetření nehtové kůžičky na rukou nebo nohou. Pomáhá k regeneraci kůže. Díky keratolyckému účinku odstraňuje odumřelé kožní buňky a zrohovatělou pokožku šetrným způsobem bez vyřezávání nebo pilováním či vystříháváním kůže. Ruce jsou naší vizitkou. Dopřejte si kvalitní péči o pokožku rukou a nohou, abyste byli spokojení sami se sebou. Emulze neobsahuje dráždivé ani agresivní látky.

Marlay Emulze na suché ruce a nohy

Jak vyhrát?

Stačí nám dolů do komentáře v datu od 26.11.2018 do 2.12.2018 napsat, na co byste Emulzi od Marlay využili právě vy.? Co vás na nožkách nebo rukou trápí nejvíce? 3.12. vybereme 10 z vás, kteří vyhrají jedno z promo balení Emulze. Budete to právě vy?

Marlay francouzská značka bio kosmetiky pro vaše zdravé nožky a ruce

Nabídka francouzské bio kosmetiky Marlay

 

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 26. 11. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář

  • Michaela

    Darovala bych ji mamince, protože má často popraskané ruce od přípravků na nádobí a dezinfekce na ruce, kterou musí používat v práci. Myslím, že by jí to udělalo radost.

  • Bára

    Dlouho se trápím s tvrdou kůží chodidlech, vyzkoušela jsem už spoustu krémů a přípravků a nic mi zatím nepomohlo, moc ráda bych vyzkoušela právě tuto kosmetiku.

  • Alexandra Pastoreková

    Dobrý deň,

    ale sľúbte mi, že sa mi nebudete smiať 🙂 Mám hrozu z „varhánkov“ v hornej časti kolien, takže mažem výživnými krémami. Tneto krém by pomohol odstrániť staré bunky a vyživil mi ich (prípadne by som domazala niečím ďalším).

  • Lenka

    Mám ráda krémy na ruce, které se lehce vstřebávají a dobře pokožku chrání a vyživují a hlavně pokud jsou v bio kvalitě.

  • Petra Pilenová

    Mám trápení s rozpraskanými patami, prakticky nezáleží na ročním období, trpím na to celoročně. V zimě mi to trhá punčochy a v létě, když se nosí otevřené boty, tak to taky není žádná hitparáda. Vyzkoušela jsem už toho víc než dost, ale to pravé jsem zatím nenašla. A jistě by produkt ocenily i mé ruce, zvlášť nyní v zimním čase, mráz jim vůbec dobře nedělá.

  • Helena Holubová

    Pracuji manuálně a mě ruce dostávají zabrat, dělají se mi záděry a o mé paty by takový zázrak ocenily.

  • Petra

    Určitě by potěšila babičku, diabetičku, protože právě diabetici musí nohám věnovat mimořádnou péči.

  • Gabriela

    Emulze vypadá skvěle! Mám problém s tvrdou kůží, takže bych to ráda vyzkoušela. 🙂 Většina krémů na to moc nepomáhá.

  • Jana

    Využila bych jej na nohy – mám suché paty…

  • Eva

    Ruce mi v zimě vysychají velmi rychle, nosím stále krém v kabelce, a nohy, to je celoroční záležitost, péče každý den po sprše, mažu a mažu a manžel se ptá, co dělám hodinu v koupelně?. Ráda zkouším novou kosmetiku, tak proč ne tuto?

  • Janča

    Hodně šiju a mám velmi suché ruce, které musím často mazat. Moc ráda bych zkusila značku Marlay.

  • Lenka

    Od chvíle, co se mi narodila dcerka, si často umyvam ruce, které se mi víc a víc vysusuji. Poslední “hřebík” do rakve zasadil mé pokožce současný vítr a mráz. Ač ty nebožátka mažu a mažu, pořád bolí a bolí. Věřím, že Váš balicek by mi mohl přinést úlevu.

  • Petra

    Vyuzila bych na ruce, jelikoz mam suchou pokozku a v tomto chladnem pocasi me praska a boli.

  • Markéta

    Stále hledám něco účinného na moje záděry kolem nehtů, cokoli jsem dosud zkusila stav vizuálně zlepšilo jen do prvního mytí nádobí, podlahy, dětí,… jako máma malých dětí prostě ruce dostávají hódně zabrat.

  • Jana Zoulová

    trápí mě zrohovatělé paty a ruce to také není žádná sláva

  • Leňa

    V zimě mě trápí popraskané ruce, hlavně kolem kloubů, kde mi praskají do krve a paty mě trápí celoročně..

  • Radka

    Emulzi bych darovala mamince, která hodně trpí na suché a popraskané patičky, přesto na nich běhá od rána do večera a stará se o celou rodinu, včetně zvířectva 🙂

  • Maja

    Teraz v zime by som urcite vyuzila Marlay krem na suche ruky 🙂

  • Jana Metlíková

    Emulzi bych moc ráda dala manželovi , protože má od práce neustále popraskané prsty na rukách a rukavice moc nepomáhají.

  • Tes

    Mám velice suchou kůži. Neustále si promazávám ruce, obličej, celé tělo. V zimě jsou ruce problém, jak prochladnou, začnou mi praskat v ohybech kloubů. Nohy jsou problém sám o sobě. Přestože je promazávám, chodím na pedikúru, dávám si na ně zábaly, stále to není žádná sláva. Moje pedikérka je z toho celá vedle, chodím k ní každé 3-4 týdny a mám paty s takovou vrstvou zrohovatělé kůže, jako jiné její klientky nemají ani po 8 týdnech. Vím, kde bych ten zázrak využila. ☺

  • Míla

    Tento krém by se určitě hodil každému z naší rodiny. Ruce jsou naší vizitkou. Při podání rukou na sebe ledacos prozradíme, a stojí za to o své ruce pečovat. To, že naše ruce vystavujeme po celý den námaze, čistícím prostředkům
    a povětrnostním vlivům jim také nepřidá. Určitě bych krém používala sama, protože mám neustále pocit suchých rukou a moje dcera zase trpí na drobné záděry. A samozřejmě nezapomenout na manžela, v létě na nohy. Přeji všem krásný předvánoční čas … 🙂

  • Aneta

    Emulzi bych darovala taťkovi, který má suché a velmi popraskané ruce, na které nic nepomáhá.

  • Eva Hrbáčova

    Uvítala bych krém na ruce, mám je pořád vysušené, popraskané a cítím se pak nekomfortne

  • Jana Fraňková

    Dobrý den, emulzy bych využila na své ruce které mám od bolderingu samý mozol a z magnézia ještě vysušené. A teď v zimních dnech by se hodila ještě více třeba by zabránila i praskání kůže .

  • Iva

    Určitě bych brala krém na ruce. Pořád je mám suché a pořád musím mazat…

  • Bára

    Moc bych si přála vyhrát emulzi na ruce. Kolem kotníčků na rukách to mám vždy v zimě tak suché, že mi až praská kůže. Zatím jsem nenašla žádný krém, který by si s tímto uměl poradit ?

  • Martina

    Je mi 33, ale málo kdo mi věk hádá – většinou lehce přes 20, občas musím ukazovat i občanku aby mi prodali víno:-) Docela mě šokovalo, když mi v létě jeden muž hádal věk způsobem, že zkoumal kůžičku na hřbetu mé ruky. Jeho „36“ mě dost vyděsilo i když byl ve skutečnosti docela blízko:-) Jsem si jistá, že by mé o 15 let starší ruce než je zjev mého obličeje emulzi uvítaly:-)

  • IvanaM

    Emulzi bych používala hlavně já, mám hodně suchou a citlivou kůži na rukou, v zimě věčně přesušenou, popraskanou až se loupe a dělají se nehojícící se praskliny. Moc bych uvítala přípravek, který mi pomůže.

  • Jana

    Zejména během zimy se mi na rukách zvýšeně objevuje ekzém a prasklinky na kůži, ráda bych našla krém, který by mi s tím pomohl a nemusely to být antibiotické či kortikoidové masti.

  • Gabriela Dvořáková

    Ráda bych emulzi na ruce dala vyzkoušet manželovi, který v zimě hodně trpí na hrubou a popraskanou kůži na rukách a málokterý krém mu pomáhá. Pro sebe bych zkusila emulzi na nohy, každý den běhám a cvičím v uzavřených botách a trpím na „bolestivé“ otlaky nohou. 🙂 Děkuji Gábina

  • Eliška

    Mám velmi suchou pokožku a obzvláště v zimě moje ruce strádají… o této značce přírodní kosmetiky jsem ještě neslyšela a moc ráda bych ji vyzkoušela, malé promo balení by bylo navíc ideální do kabelky, abych ho mohla mít stále při ruce 🙂

  • Helga Škapová

    Dobrý den, mám už od dětství potíže s atopickým ekzémem, dříve, jako dítě jsem měla postižené loketní jamky, podkolenní, na krku a především na dlaních. Teď se mi po deseti letech, vrátil na dlaně, zrovna, když se blíží vánoce. Dostala jsem od kožní lékařky různé hosmonální krémy, moc mi nepomáhají. Třeba by mi pmohl Váš přípravek, jestli mne nevyberete, přežiji to, ale ráda bych ho vyzkoušela. Děkuji moc, Helga Škapová

  • Ivonne

    Snažím se mít krásné ruce i ve vyšším věku – proto se snažím o ně pečovat a hlavně přírodní kosmetikou.

  • Jana Škvárová

    Dobrý den,
    Marlay emulzi bych určitě uvítala a využila k ošetření mých bolavých nohou. Po městě chodím jedině pěšky, k důchodu si přivydělávám v obchodě, kde stále stojím na nohou a ty trpí, na patách i chodidlech mám silně zrohovatělou kůži, tvrdé otlaky. Přestože každý týden provádím koupele a následné ošetření chodidel škrábáním i odstřihováním ztvrdlé až mozolovité kůže, promazání krémem s vazelinou, často je to po odstřihnutí, opilování silné kůže (mozolu) bolestivé. Celkově bez použití krémů mám na nohou suchou až šupinatou kůži. Emulzi bych vyzkoušela také na nehty u rukou, kde se mi objevuje u 2 prstů plíseň pod nehtem, na změkčení kůže kolem nehtů, přípravek od kožního lékaře moc nefunguje. Tak to je moje trápení, hlavně v létě, kdy chceme mít krásné hladké nohy.
    Krásné advetní dny přeje
    Jana Škvárová

  • Market

    Ja urcite Emulzi na suche ruce a nohy – zvlast ted v zime mam suche az popraskane ruce, konecky prstu mam jak smirkovy papir a stejne tak paty, i pres kazdodenni drbani ztvrdle kuze je mam porad jako hrosi kuzi 🙁

  • Pavlína

    Emulzi bych využila na vysušené ruce, jsem už čtvrtým týdnem v nemocnici a je to znát, zřejmě více chlorovaná voda. A pokud by se mi do té doby podařilo ruce zachránit, tak bych věnovala mojí mamince, která má ztvrdlou kůži na nohou a otlaky.

  • Ilona

    Výrobek bych použila na ruce,jsem ve zralém věku, kdy začínají tmavé skvrny a kůže je hodně vysušená. Mohlo by mi pomoci i vyléčit záděry v okolí nehtů. V tomto zimním čase kdy mráz kůži vysušuje nejvíce bude přínosem všem kteří mají rádi své tělo.

  • Jana

    Pracuji v kuchyni a připravuji dobroty pro naše hladové strávníky a jelikož jsem celý den na nohou moje nohy a paty velmi trpí ale trpí i ruce od toho věčného umývání proto by se mi dobré mazání velmi hodilo Děkuji

  • Magdalena Čandrlová

    Využila bych krém na ruce, které mám neskutečně vysušené, na hřbetech zarudlé a popraskané a zatím jsem nenašla kosmetiku, která by mi tento problém vyřešila.

  • Michaela Vaňková

    Emulzi bych si sobecky nechala pro sebe. Pokaždé v zimě mám na hřbetu ruky u malíčků popraskanou kůži až někdy i do krve. A mytí rukou to ještě zhoršuje. Tak bych chtěla zkusit, jestli by tomu šlo nějak pomoct.

  • Iveta S.

    Po operaci štítné žlázy a s přibývajícími léty se má pleť celkově změnila a mám ji daleko sušší, takže trpím jak na vysušené ruce, tak na zatvrdlou kůži na nohou. Na tyto problémy zkouším různou kosmetiku a uvítala bych vyzkoušet kosmetiku Marlay, která vypadá velmi lákavě.

  • Lucia

    Chirurgovia sa uz dost pohrali s mojou lavou nohou a teraz by si zasluzila trosku rozmaznat a vyzivit. Urcite by som emulziu pouzila aj na zdravu pravu, aspon budem vediet posudit, co dokaze.

  • Karolína Mašková

    Dobrý den,

    jelikož mám atopický ekzém a v tomto ročním období mám ruce hodně vysušené, tak hlavně na ně. Ruce mažu každý den a stejně mám pocit, že jsou suché, tak bych ráda vyzkoušela něco nového, co mi třeba pomůže. Díky své nemoci je pro mě problém stále zkoušet nové věci, jelikož se nejedná zrovna o levné krémy a já pak třeba zjistím, že ho ani používat nemohu. Proto bych byla ráda, kdybych něco nového mohla zkusit a zjistit, jestli mi to vyhovuje.

    Přeji hezký den,
    Karolína

  • Klára

    Dobrý den, marně hledám přípravek, který mě zachrání od prasklin na rukou (a patách). Starost o malé děti nutí člověka k částemu mytí rukou a i když jsou suché ruce dobré jako peeling na obličej, tak časté praskliny do krve na bříškách prstů jsou velmi nepříjemné a bolestivé. Bohužel žádný ze sbírky asi 15 krémů na ruce zatím nezabral a marně čekám na ten pravý.

  • Petra

    Emulzi bych využila na ruce, které mám přes zimu vysušené a častým mytím v práci mají sklon k prasklinám. Jelikož pracuji s lidmi, tak mám ráda, když ruce vypadají reprezentativně a pokožka je hladká, proto bych ráda vyzkoušela tuto novinku.

  • Jitka

    Krásná lákavá nabídka na soutěž,neboť celý podzim bojuji s ostruhami na noze a masíruji mastným krémem své nožičky.Jinak máte krásnou nabidku,ráda si prohlížím vaše stránky i něco objednávám.Přeji krásný adventní čas

  • Lenka

    Mám hlavně problém se suchyma rukama-hlavne nehty a kuzicka.Mazu a mazu,ale v práci dost trpí.A nohy musí byt taky vyzivene,hlavně paty.Takže me by každopádně uspokojil na 100%:-)

  • Ivana Šimicová

    Co vás na nožkách nebo rukou trápí nejvíce? 3.12. vybereme 10 z vás, kteří vyhrají jedno z promo balení Emulze. Budete to právě vy? To bych si ze srdce opravdu přála, protože moje ruce a nohy, především chodila, doslova šustí. Dlaně mám vrásčité jako stoletá stařenka, protože si neustále máčím ruce ve vodě se saponáty, protože nemám myčku, nehty každý jiný, popraskané, samá rýha a z kůžičky si mohu dělat vývar. Ta mi roste jak z vody. Kdyby takto rostlo moje konto v bance, byla bych už milionářka. Kůžičku si mohu stříhat každý den. Jsem z toho vystresovaná. Stydím se jak za svoje nohy, tak především za ruce. V rukavicích bohužel neumím pracovat. – Ale jak vidno ze všech příspěvků, každá žena by výhru přivítala

  • Jana Černá

    Ráda bych emulzi darovala svému manželovi, který má velmi vysušené ruce. Sama bych ji používala na kuří oko na chodidle, kterého se nemohu zbavit žádným způsobem a docela mě bolí při chůzi. Děkuji

  • Lenka

    Vím, že moje nožky by si zasloužily kvalitní péči, jsou stále v pohybu. Týdně naběhám venku kolem 40km a teď jsem k tomu přidala dlouhé procházky s novorozeným vnoučkem. Největší problémy mám se ztvrdlou kůží na patách, tak bych ráda vyzkoušela kvalitní kosmetiku, která je navíc šetrná k přírodě i zvířatům. Děkuji.

  • Mari

    Využila bych na ruce a nohy, které mám v zimě jak indiánská babička:)

  • Martina Dočekalová

    Emulzi bych vyzkoušela na popraskané paty a kuří oka a na suché ruce, kůže mi praská až do krve, tyto problémy mám roky a nic nepomáhá.Navíc jsem začala pracovat ve firmě na výrobu kosmetiky, kde se musí ruce neustále umývat a dezinfikovat, čímž kůže také trpí.

  • Viki

    Stále se trápím s tvrdou kůží na chodidlech, ráda bych vyzkoušela

  • Magda

    Emulzi bych ráda darovala mamince, jelikož její ruce jsou ty, které vždycky ví jak se zachovat ať je sucho, dusno nebo zima ?

  • Kamila Hönigová

    Mám suché ruce zvláště přes zimu, takže bych ráda vyzkoušela krém na ruce ?

  • Lucie Faldynová

    Zkusili bych ráda na svoje chodidla ala „kopýtka“ Trpim na hodně tvrdou kůži na patách a pedikuru si musim dělat sama, protože jsem šíleně lechtivá ??

  • Lenka Zichová

    Emulzi bych využila určitě na zrohovatělou a popraskanou kůži na patách. A takžéž na ruce – přes zimu mám hodně vysušené.

  • Hana Piškulová

    Ráda bych krém využila na popraskané paty,které mě už dlouho trápí.

  • Lucie Ch.

    Já bych určitě využila na paty, praskají, hlavně ted v zimě. A taky se mi dost vysušuje nehtová kůžička na rukou, tak tam bych ji mrskla taky.

  • Magdalena Vašková

    Emulzi bych využila na namáhané nohy se suchou kůží. Hodně mi praskají paty a chůze je pak bolestivá.

  • Romana Hošnová

    Dobrý den.
    Jelikož dělám terapie a masáže je důležité o mé ručičky i pečovat a stejně tak o nožičky, které jsou každý den na cestách.
    Také je pro mě důležité mít možnost doporučovat mým milým nejbližším a i klientům produkty, které mám sama vyzkoušené.
    Jsem ráda pokaždé když se mi rozšiřují obzory a ráda vyzkouším něco nového.
    Děkuji. 🙂

  • Hana

    Krémy bych velice uvítala, v zimním období mám neustále suché ruce, až mi v okolí nehtů praská kůže, no a nohy jsou na tom podobně, suchá kůže, zrohovatělé paty …. a v dnešní době je ve většině krémů chemie, proto mě vaše soutěž oslovila 🙂

  • Eva

    Emulzi bych využila na ruce, můj muž má totiž pro krásné ruce slabost, tak ať mi nekouká po jiných 🙂

  • Kateřina P.

    Emulzi bych využila zejména na velmi suché a popraskané ruce, obzvláště teď v zimě.

  • Věra Š.

    Miluji bio věcičky s bylinkami, mám ráda těch pár minut co si pro sebe občas utrhnu a péči kvalitními přípravky si opravdu užívám. Na nožičky otlačené z hezkých ale ne vždy pohodlných bot a na ruce vysušené chladným počasím. Děkuji.

  • Lucie

    Emulzi bych použila pro regeneraci chodidel 🙂

  • Petra

    Moc ráda chodím v létě bosa, ale nohy mám pak neuvěřitelně suché, často až pálí, ošetření na pedikure moc nepomáhá, ani žádný krem. Ráda bych tedy vyzkoušela něco nového.

  • Zdeňka

    na obou chodidlech mám otlaky, kterých se nemůžu zbavit, tak bych chtěla vyzkoušet, jestli by tohle zafungovalo ?

  • Jitka

    Emulze by byla skvělá zejména pro mého přítele, jehož nohy dostávají v pohorkách velmi zabrat a trápí jej také otlaky a kuří oka, já bych ji vyzkoušela na suché ručky.

  • Jana Matrasova

    Emulzi bych rada venovala do “Krabice od bot” jako jeden z vanocnich darku pro deti z detskych domovu ci azylovych center.
    Verim, ze by urcite potesila.

  • Vlaďka B.

    Neustálým mytím rukou je moje pokožka velmi suchá, až šustí a dělají se mi často na palcích bolestivé praskliny, až do krve a kolem nehtů záděry. Na nohou, hlavně na patách mám zrohovatělou kůži, která také někdy praská, to je pak i chůze bolestivá, je to hrůza, připadám si jak nosorožec a tak bych vyzkoušela Marlay Emulzi na tyto problémy, třeba by to pomohlo.

  • Alžběta

    Pekny den, emulzi bych rada vyuzila na suche ruce. V zime mi vzdycky popraska kuze na kloubech prstu az do krve. Rada bych to zmirnila, nebo tomu predesla.

  • Lucie

    Dobrý den, já bych ho 100% využila na ruce. Trpím (doslova) tzv. „Ekzémem matky v domácnosti“ – suché rozpraskané ruce z neustálého mytí všeho možného (po přebalení, před jídlem, po jídle, mytí nádobí, praní fleků v ruce, koupání…). Nyní zkouším na noc Sněhovou vločku od Havlíka, ale mám dojem, že by to chtělo ještě silnější kalibr 🙁 A kdyby zbylo, namažu i své hrubé paty…

  • Marcela Ševčíková

    Dobrý den 🙂 suchá kůže mne trápí od dětství, takže bych tuto kosmetiku ráda vyzkoušela. Nádobí mohu umývat pouze v rukavicích a hlavně v zimě mám ruce stále vysušené, výhra by mě opravdu potěšila 🙂

  • Simona

    Hezký den,
    ruce ted v zimě dostávají zabrat, každý pomocník se hodí.

  • Petra

    Dobrý den, já bych velmi ocenila emulzi na ručičky. Zatímco nožky mám jemné jak dětskou prdelku, ruce trpí zejména v zimním období. Jsou suché, rozpraskané a citlivé, pokožka na nich vypadá jako pokožka stoleté stařenky. Přestože se snažím maztat, mazat, neustále mazat, nezabírá nic a každou zimu tak doslova musím přetrpět. Již mám odzkoušeny všemožné krémy, másla, masti, ale emulzi jsem ještě neměla a ráda bych vyzkoušela.

  • Monika

    Dobrý den,emulzi na ruce bych vyzkoušela na mé pětileté dcerce, která je hendikepovaná a celý den si cucá ručičky, které má popraskané někdy až do krve,momentálně používáme na noc cicaplast od La Roche-Posay.A emulzi na nožky na mé popraskané paty.

  • Alexandra Hauerlandova

    Dobry den rada by som vyhrala na nohy lebo ma trapi pety mam ich suche a supemsa na pete adresa csa 208/51 kremnica 96701 .dakujem.

  • Eva Seidlerová

    Dobrý den,použila bych emulzi na všechno. Suché ruce celý život, na nohách otlaky i kuří oko.Ráda se toho zbavím.

  • Zuzana Hanáčková

    Protože mě trápí pocit suchých rukou, tak bych asi nejvíce využila toto.

  • Majka Slezáková

    Zdravím Vás, ja by som mastila ruky – furt mastím a furt je málo, všetko je tak nejak slabé.

  • Klára

    Dobrý deň, ak by som vyhrala, použila by som ju najmä na otlaky na nohách,ktoré vedia byť dosť nepríjemné.

  • Andrea

    Použila bych ji na nohy. Mám otlaky, suchou pokožku a rychle mi tvrdnou paty, musím nohám věnovat velkou péči. Vyzkoušela jsem toho už hodně, ale pořád nemohu najít nic co by bylo „to pravé“. Je mi teprve 34 ale pracuji v obchodě a celý den chodím. Fitbit mi během pracovního dne nikdy neukáže méně než 30.000 kroků.

  • Barbora Klejchová

    Nejvíce teď využiji Vyživující krém na ruce, protože je mám stále suché a popraskané.

  • Dana

    Použila bych to na ruce, mám suchou kůži, i na ztvdrlou kůži na nohou

  • Jana

    nejvíc mě trápí suché a popraskané paty, takže bych mazala nožky

  • JANA

    Mám suché ruce, tak bych to použila na ně

  • Milka

    Mám hodně suché ruce, nejvíce trpí v zimě. Mažu, ale problém trvá.

  • Marie Hanková

    Dobrý den,
    zaujala mne tato nabídka, protože moje ruce chřestí jako usušený chřestýš, a to jen po umytí čistou vodou i bez mýdla, proto si myslím, že bych uvedený produkt velmi užila, pokud je nezávadný a zvláčňující a dobře vstřebatelný. Těším se, že se na mne usměje štěstí.

  • jarmila

    Trápí mne suché, zrohovatělé paty – běžné mazání nepomáhá.

  • Petra Macků

    Já bych určitě nejvíce využila krém na ruce, které mám stále vysušené, kůže mě svědí a pálí. Mám dvě malé děti, takže neustále ruce máčím ve vodě, pořád si je myju nebo něco přepírám nebo umývám. Takže bych nějaký dobrý krém uvítala.

  • Klara

    Dobrý první prosincový den!
    Kosmetika vypadá velice krásně a mě by se hodila na mě extrémně suché ruce, pracuji s penězmi a dává jim to hodně zabrat krémy zaberou jen chvilkove a prsty mi praskaji až do krve. V případě výhry podám info jestli Marlay zabralo i na mě ?.
    Přeji Krásný den a Krásné Vánoce. ?

  • Jana Piskláková

    Ahojte ,emulzi bych určitě využila na nožky i ruce , hlavně ruce dostávají díky kuchařině dost zabrat a potěšilo mě že je vhodná pro vegany 😀

  • Kateřina Mach

    Dobrý den, Emulzi Marlay bych použila na ruce,které mám díky chladové alergii každou zimu ve zuboženém stavu…. rozpraskané do krve,s červenými suchými mapami a neustále “chlupatou” odlupující se kůží,která pálí a pne,jako by byla o několik velikostí menší. A to všechno přesto,že při teplotách kolem +10 st.C nasadím při pobytu venku rukavice a sundám je na jaře. A neustále ruce promazávám. Kdo nezažil,neuvěří…. Ale zároveň vím,že jsou mnohem horší trable;).
    Přeji vám (všem) krásný předvánoční čas a mějte se hezky:). Katka Mach

    1. Dobrý den, Kateřino,

      vyhrála jste Emulzi Marlay, o kterou jste soutěžila. Moc gratulujeme. Prosím, ozvěte se mi na email kristyna@nuspring.cz s adresou, kam chcete výhru poslat. Moc děkujeme a přejeme krásný den.

  • Pavlína Jasoňková

    mám suché ruce a pokožku,proto bych ráda vyhrála a umožnila své pokožce pěknou hydrataci

  • Lucie

    Použila bych ji jako odměnu sportujícím nohám a konkrétně prstům. <3

  • Lucie

    Emulzi bych využila jak na ruce, tak i na nohy. Celkově mám pokožku sušší a nyní přes zimu je to ještě o něco horší. Trpí nejvíce mé ruce, které mažu neustále. Žádný z krémů se mi zatím neosvědčil natolik, abych ho chtěla zakoupit znovu. Třeba by se mým favoritem mohla stát tato emulze Marlay 🙂

  • Kristýna

    Dobrý den, pokud bych vyhrála, věnovala bych to své mámě. Brzy budou Vánoce a i když nějaké dárečky pro ni mám, tenhle by ji udělal radost největší.

  • Pavlína Rémanová

    Dobrý den, ráda bych vyzkoušela tuto kosmetiku na moje věčné puchýře a nemizící otlaky nohou, které umí pořádně potrápit. Věřím, že tyto emulze by se pro mě staly cennými pomocníky i v péči o vysušenou a popraskanou pokožku rukou.

    1. Dobrý den, Pavlíno,

      vyhrála jste Emulzi Marlay, o kterou jste soutěžila. Moc gratulujeme. Prosím, ozvěte se mi na email kristyna@nuspring.cz s adresou, kam chcete výhru poslat. Moc děkujeme a přejeme krásný den.

  • Klára

    Moc bych si přála krém na suché ruce. Vyzkoušela jsem už snad všechny krémy, v zimě mám ruce hrozně suché, praskají a vypadají jako ruce stařeny, přitom jsem ještě mladice :)) nedala bych na krém dopustit, pokud by se mi prani splnilo a pomohl mi vypadat stale mlade 🙂

  • Jana

    Díky atopickému exemu svého syna jsem propadla tajům přírodní kosmetiky. Krémy se snažím vyrábět sama doma, ale moc ráda bych vyzkoušela produkty značky Marlay. Mé vlastnoruční „zázračné“ krémy jsou přeci jen mastnější a pokud mi tato značka sedne, ráda bych ji používala hlavně na nohy, které mi po úrazu otékají a jistě by uvítaly každodenní péči 🙂

    1. Dobrý den, Jano,

      vyhrála jste Emulzi Marlay, o kterou jste soutěžila. Moc gratulujeme. Prosím, ozvěte se mi na email kristyna@nuspring.cz s adresou, kam chcete výhru poslat. Moc děkujeme a přejeme krásný den.