Víte, že šetříme váš čas vysokou dostupností produktů?

Jak asi víte, naším mottem je „mít se rád“, a tím se řídíme při každé naší činnosti. Máme rádi svůj čas a vážíme si nejen každé naší, ale i vaší ušetřené minuty. Protože si moc dobře uvědomujeme, že čas je vzácnou komoditou, chceme, abyste jím neplýtvali a nakoupili vše na jednom místě, jednoduše a rychle.

Jedna z hlavních priorit, na které si zakládáme, je dostupnost. Věříme, že dostupnost produktů je základní a nevyhnutelná podmínka spokojenosti našich zákazníků. 53 % z našich celkových nákupů je tvořeno stálými zákazníky. Když si chce zákazník koupit 5 konkrétních produktů, dostane u nás 5 konkrétních produktů. To je naším cílem. Nemusí dělat kompromisy a ztrácet čas sháněním daných výrobků někde jinde.

Zajímá nás, co vás zajímá

Do prodeje se snažíme zařazovat jen ty produkty, které naši zákazníci opravdu chtějí. Ty, které často hledají. Nejsme příznivci zdlouhavého scrollování a prodírání se desítkami stránek, jak tomu často bývá u stránek velkých portálů.

U nás najdete to, co máte rádi

Jinak řečeno, nabízíme vám menu s 5 ověřenými špičkovými jídly a ne s 200 pokrmy průměrné kvality. Vzhledem k tomu, že jsme všichni jedineční a máme různé preference, snažíme se přinášet i různé varianty a kombinace produktů, aby si na své přišel opravdu každý.

Jak už jsme vás informovali, snažíme se náš sortiment udržovat, co nejčerstvější. Nedržíme proto velké zásoby, ale máme přesně vypočítané, kolik produktů od jakého druhu je potřeba mít naskladněno. Naše skladové zásoby jsou tak vysoké, jaká je po nich aktuální poptávka. Věříme, že když vstoupíte k nám na e-shop, najdete přesně to, co hledáte. V současnosti dostupnost udržujeme na 95 %. To znamená, že vše, co najdete u nás na webu, je téměř určitě okamžitě k expedici. A pokud vám u nás přece jenom něco schází, dejte nám to vědět. Neustále se na sobě snažíme pracovat a vy jste tím nejlepším motorem.

Naši dostupnost si můžete sami ověřit.

Autorem příspěvku je Romana
Publikováno 10. 03. 2020
* Povinné položky

Zanechte komentář