Recenze: Dulcia – produkty

Přírodní slovenská kosmetika Dulcia nás zaujala nejen svým designem, dobrými recenzemi, ale i bylinkářskou a mastičkářskou tradicí obou dam, které za kosmetikou stojí. A tak jsme si nemohli pomoci a museli jsme od nich vyzkoušet pár produktů. Měli jsme z nich skvělý pocit. A tak nám to opět nedalo a museli jsme vás požádat o to, abyste je ji testovali spolu s námi. A jak to dopadlo? Čerstvé výsledky jsou tu. 

Řekli byste, že výrobek, který vám dorazil v balíčku vypadá stejně, jako fotografie na internetu? Splnil vaše očekávání?

  • Vypadá stejně jako na internetu, ale ne jako tady na této stránce, testovala348-pos_thickbox jsem krém s ovocem a Q10. Co se týče vzhledu, čekala jsem jinou barvu.
  • Ano, určitě. Spíše se mi zdá ještě větší, než jsem jej čekala, což rozhodně není na škodu.
  • Vypadá úplně stejně jako je v nabídce na internetu.Vzhled je jedna věc ale funkce druhá:-)Je to taková roztomilá lahvička v růžové barvě,takže ženu zaujme na první pohled.V drogériích jsou odličovací či čistící vody v lahvičkách typu na který jsme všichni zvyklí nic co by jsme měli nějak podrobně hodnotit ale tato lahvička má vychytávku v tom,že má rozprašovač takže je to pro mě pohodlnější a není to tak velká láhev takže ji mohu nosit naprosto všude.

Jak na vás působí produkt na první pohled? Zaujal by vás na regále či v e-shopu?

  • Deodorant je v malé sympatické plechové dózičce.
  • Balení krému Dulcia se mi líbí hodně. Jednoduchý, minimalistický vzhled v praktickém kulatém kelímku. Určitě neurazí a své příznivce si najde.
  • Produkt na mě působí jako něco neznámé (já se s touto značkou také teprve seznamuji,nevěděla jsem o ni)A nevím jak ostatní ale já ráda zkouším něco jiného.Mě by určitě zaujal v regálu protože Růžová voda vypadá jako ty tělové spreje a přitom se v ní skrývá víc než jen vůně.
  • Na první pohled by mě zaujalo balení, ale nevyhovuje mi šroubení, do kterého se dostává krém.

Jak se vám líbí produkty? Jejich konzistence, obal a cena? 

  • Krémový deodorant Dulcia mi vyhovuje, malinko mne zarazila hrubší konzistence, ale není to nic co by mi vadilo. Při nanášení jsem podpaží vždy lehce navlhčila, aby se deodorant lépe rozetřel. Obal se velmi skladný, takže nezabere moc místa na cestách. Tělový krém trojrůže od Mylo krásně hydratuje a dobře se roztírá, vůně je střídmá což mi vyhovuje. Krém na nohy Mylo je mastnější konzistence, takže vhodný i na suché, popraskané nožky. Vůně pro mne nic moc, ale u krému na nohy je to asi jedno 🙂 Nejvíc mne zaujalo bělící sérum na zuby Dulcia, které si určitě pořídím. Používám ho každé ráno místo pasty, vyhovuje mi jeho chuť a věřím, že při pravidelném používá budou zoubky alespoň o něco bělejší. Ceny všech zkoušených produktů nejsou nijak vysoké, vzhledem k tomu, že se jedná o kvalitní přírodní kosmetiku.
  • Krém s aloe vera a hedvábím je naprosto úžasný. Krásně voní po citrusech, je dost hutný, což mé suché pleti svědčí. Pěkně hydratuje. Konzistence se zdá být tuhá, ale jakmile se dotkne konečků prstů, roztaje a perfektně se roztírá. Pleť zůstává hodně dlouho hydratovaná. Krém na ruce mě moc neoslovil, není tolik hydratační jako bych čekala. Naopak Trojruze na tělo je naprsto skvělá a uvažuji o koupě plného balení. Mýdlo Sůl nad zlato je bezvadné … Používám na pleť každý den na prvotní smytí makeupu. Pleť je sice poměrně napjatá, ale jsem zvyklá po odličování krémovat, takže mi to nevadí. Cena mi přijde adekvátní k velikosti a účinkům či složení výrobků.
  • Růžová voda krásně voní.Ihned po odlíčení touto vodou jsem se cítila jako316-pos_thickbox květina která dostane vodu.Opravdu je to rozdíl,po některých odlič.vodách se cítím hned jakoby mastná,nebo mi pleť jakoby pne.Tady opak pleť jakoby dostala ten správní impuls a nebyla zatěžována zbytečnou chemií.Pak jsem měla vzoreček krémů na nohy, ten mi nožky dokonale promastil a provoněl větrovou vůní a nohy jsem měla jemné jak dětskou prdelku:-))
  • Dulcia pleť krém s ovocem a Q10 – obal šroubovací plechový, trochu nepraktický, naplněno jen z poloviny krémem, nepůsobilo to moc dobře. Barva krému byla béžová, čekala jsem jinou. Vůně moc příjemná, přírodní, ovoce+růže. Velice dobře se roztírá, zanechává trochu lepivý stahující efekt, který přetrvá cca hodinu, to jediné mi u krému skutečně vadilo. Cena mi přijde vzhledem k množství krému v krabičce vysoká. Asi bych si ho nekoupila. Vzorečky: Mýdlo Mylo se solí bylo super, příjemné, voňavé, na pleť velmi dobré, vyčistilo, nevysušovalo. Dulcia Oční noční krém s kofeinem pod oči perfektní, hodně promastil oční okolí přes celou noc, pěkně voněl po kávě, nedráždil oči, ráno bez vaků a kruhů pod očima. Mylo balzám na nohy – super na suché paty, dobře promastil, příjemná vůně. Tělový krém Dulcia – byl až moc hustý, špatně se roztíral, ale zato příjemně voněl, asi u něj bude velká spotřeba, využívala bych jen místně, na suchá kolena, lokty, na celé tělo určitě není vhodný.

Je pro vás výrobek příjemný? Byla jste s ním spokojená?358-pos_thickbox

  • S krémovým deodorantem jsem spokojená, nezanechává bílé stopy a 100% ochrání před zápachem. Pocení uplně nezabrání, ale to asi žádný deodorant 🙂
  • Krém je rozhodně příjemný, jak jsem již psala výše. Mažu se s ním každé ráno i večer a donutil mě opravdu poctivě krémovat pleť, krk a dekolt.
  • Krém je rozhodně příjemný, jak jsem již psala výše. Mažu se s ním každé ráno i večer a donutil mě opravdu poctivě krémovat pleť, krk a dekolt.
  • Ano, krém používám ráda.

Líbila se vám jeho vůně?

  • Ano, jemná ovocná vůně s lehkým závanem růží.
  • Vůně je velmi decentní, snesla bych i výraznější, ale i tak je moc příjemná.
  • Ano, cítím citrusy nebo citronovou trávu a je mi to opravdu příjemné. Krásná osvěžující vůně!

Kdybyste ho měli srovnat s kosmetikou, kterou používáte, jak byste ho ohodnotili?

  • Rozhodně je lepší než všechny deodoranty koupené v běžné drogerii.
  • Nemohu srovnávat, jelikož dosud jsem pletový krém s přírodními složkami neměla. Co jsem za tak krátký čas mohla zpozorovat bylo to, že se mi má plet viditelně zlepšila a není tak vysušená.
  • Krém je cenově výhodný oproti kosmetice, kterou používám a má navíc přírodní složení. Velké plus!
  • Jelikož mám smíšenou pleť, občas nějaký pupínek a mastná pleť mě trápí. Tady ta voda mě moc pomohla s tím lesknutím platí, voda vám pleť vyšší ale né moc tak akorád a vyživuje ji.

Poté, co jste měli možnost si produkt vyzkoušet, koupili byste si ho? Doporučili byste ho známým?

  • Deodorant si s největší pravděpodobností koupím a známým můžu jen doporučit.
  • Ano, krém jsem již doporučila a maminka si jej má v plánu koupit. Já určitě vyzkouším další varianty, ale to jen z toho důvodu, abych toho vyzkoušela co nejvíce. Ráda se však k variantě s aloe a hedvábím vrátím. 🙂
  • Ano, produkt bych si koupila i doporučila známým 🙂
  • Asi bych si ho nekoupila, známým bych doporučila ho vyzkoušet.
  • Určitě ho budu doporučovat a jelikož mám kolem sebe spoustu lidí, kteří řeší stejné problémy tak doporučení bude sto procentní :-).
Autorem příspěvku je null
Publikováno 18. 04. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář