Recenze: Naturfyt bio – produkty

naturfyt bio 2

Máme pro vás výsledky testování české bio kosmetiky Naturfyt bio, o které jsme uvažovali, že bychom ji zařadili do naší nabídky NuSpring. Kosmetika je certifikovaná – je držitelkou CPK certifikátu. Vyrábí se v Jeseníkách z rostlinných ekologických surovin. Neobsahuje parfémy, barviva, sulfáty, PEG chemikálie a další chemické složky. Ve své nabídce má stále rozšiřující se konopnou řadu kosmetiky. Je to 1. konopná kosmetika s výtažky z BIO konopí. Obsahuje až 100% bio surovin. Zaujal vás její krátký medailonek? Pojďte si přečíst, jak dopadla pod přísným okem testerek z řad našich zákaznic.

Oslovili jsme naše pravidelné zákaznice, které mají citlivou pleť a jsou velmi pečlivé s výběrem kosmetiky. Chtěli jsme, aby nám pomohly s výběrem kosmetiky a zhodnotily značku Naturfyt bio. Vybrali jsme jim pár produktů, o kterých jsme uvažovali, že bychom je zařadili do nabídky. Přiložili jsme jim k tomu vzorečky, aby každá vyzkoušela větší vzorek výrobků. Jak to celé dopadlo? Pojďte se podívat na to, jak odpověděly na naše otázky.

Řekli byste, že výrobek, který vám dorazil v balíčku vypadá stejně, jako fotografie na internetu?

  • Podle fotografie jsem čekala o něco manší balení, takže jsem byla mile překavepná :-).
  • Dle fotografie balzám na nohy vypadá stejně, jenom na internetu se zdá větší balení.
  • Šampón vypadá stejně, jak je prezentován na stránkach. Balení vypadá vzhledem k ml přiměřeně.

Jak na vás působí produkt na první pohled? Zaujal by vás na regále či v e-shopu?

  • Na první pohled mě určitě zaujal název – Přírodní bylinková koupel – hned jsem se těšila domů do vany, až budu moct relaxovat. A dále vyjmenované bylinky, které jsem ani neznala. Takže jsem ještě pročítala blahodárné účinky a dozvěděla se tak spoustu nových informací :-).
  • Působí na mě jako jiné konopné produkty, které jsem již vyzkoušela. V nabídce bych si ho určitě všimla, přípravky s konopím mi jsou blízké a vždy se zajímám o složení.
  • Lahvicka by me zaujala svou barevnosti a škálou zobrazených bylinek, jelikož mám rada přírodní produkty.

Jak se vám líbí produkty? Jejich konzistence, obal a cena?

  • Bylinková koupel: Na obale je napsán jasný postup, jak koupel používat. A díky přiložené nádobce na víčku je to opravdu snadné. Přesně víte, kolik jste si toho do vany nalila. Cenu jsem zjišťovala na internetu a je určitě přiměřená. Výrobek vyjde na několik koupelí. Po otevření – první dojem jsem měla, že si do vany dávám sirup na kašel :-). Opravdu to krásně voní po bylinkách a pokud se to nalije do vany hned ze začátku napouštění vody, vůně se krásně rozmísí po celé koupelně a se zapálenou svíčkou je to opravdu relax a balzám na duši.
  • Výrobek je dobrý, obal vyhovuje, ale v kabelce se lehce otevře!!! Vzhledem k velikosti balení je cena spíš vyšší. Vzorečky šamponu i sprchového gelu byly velmi příjemné, vůně i konzistence super a příjemné na tělo.
  • S balzámem na nohy jsem byla od prvního použití spokojena. Mám dobré zkušenosti s balzámem od Dermacolu, je v něm také kyselina salicylová, po použití tohoto nového balzámu se mi chodidla i paty rychle zregenerovaly. Již po prvním použití se ztvrdlá kůže zvláčnila, nyní po 14dnech ošetřování mám nohy krásně přichystané do letních botiček:) Balzám je příjemný, dobře se roztírá, musí se počkat asi 5 minut než se vstřebá. Cena by mohla být u tohoto balení nižší.

Je pro vás výrobek příjemný? Byla jste s ním spokojená?

  • Výrobek je příjemný, i přítel ho ze zvědavosti vyzkoušel a druhý večer se mě ptal – a dáš mi tam zase ty bylinky? 🙂
  • S intimním gelem jsem spokojená, balení je velké, vůně příjemná.
  • Šampon byl příjemný, ale ne vhodny na me vlasy. Přesto bych ho doporučila.
  • Velmi spokojená jsem byla se vzorečkem konopného šamponu. Vzhledem k množství jsem ho použila na dlouhé vlasy jen jednou, ale byl vynikající.

Líbila se vám jeho vůně?

  • Vůně vzhledem k původu suroviny nebyla zrovna omamná „tráva“. 🙂
  • Levandulová vůně sprchového gelu/šamponu byla ve vlasech velmi výrazná, chvílemi až velmi intenzivní. Jako sprchový gel byla vůně příjemná a pokožka krásně voněla. Vůně konopného šamponu byla spíše nenápadná a decentní, ale hodnotím ji jako příjemnou.
  • Vůně byla příjemná po bylinkach, stejně jako sprchový gel.

Kdybyste ho měli srovnat s kosmetikou, kterou používáte, jak byste ho ohodnotili?

  • Nedávno jsem si koupila levandulovou rozpustnou tabletu do vany – bohužel mi přišlo, že je to hrozně chemické. Vůně nebyla vůbec příjemná a pokožka po vykoupání potřebovala ještě sprchu. To se mi u bylinkové koupele opravdu nestalo.
  • Konopný šampon hodnotím velmi pozitivně, je to výrobek, který bych neváhala používat (známka 10). Levandulový výrobek bych používala spíše jako pěnu do koupele a sprchový gel, jako šampon nikoliv (známka 5).
  • Jako vyhovující, šla bych do něj opět.

Poté, co jste měli možnost si produkt vyzkoušet, koupili byste si ho? Doporučili byste ho známým?

  • Těším se, až bude výrobek v nabídce, koupím ho samozřejmě sobě i rodičům. Bylo by fajn, kdyby v nabídce bylo více druhů koupelí – např. i relaxační nebo dermatologická.
  • Konopný šampon bych si koupila a doporučila známým. Levandulový sprchový gel/šampon bych si nekoupila a nedoporučila.
  • Ano koupila i doporučila dál:-).

Dámy testovaly tyto produkty

NATURFYT-BIO_šampon 11 bylinNATURFYT_BIO_P___550188ac6fc63NATURFYT_BIO_P___5501871116127detoxikacni

A konopnou řadu Cannabios

CANNABIOS_BIO_intimní mycí gelCANNABIOS_balzám salicylic acidCannaBios_konopn_550183af08b81

Autorem příspěvku je null
Publikováno 18. 04. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář