Značka slovenské přírodní kosmetiky Mylo

logo myloZnačka Mylo vás očaruje už jen krásnými fotografiemi produktů. Naše zákaznice nám nejednou psaly, jak se na ně jen tak dívají, když mají špatnou náladu a hned se cítí lépe. Zaujme vás ale i obaly, které jsou úchvatné a originální. Někdo by napsal retro obaly. Skvělé ale na nich je, že jsou 100% recyklovatelné. Krémy a séra najdete ve velmi kvalitních skleničkách (nerozbitných J, zkuste sami) a mýdla v krásných papírových obalech, které vám bude až líto vyhodit. Až otevřete výrobek, tak navíc ucítíte nevtíravou přírodní vůni, ze které dýchá příroda. A co více, objevíte kosmetiku, která opravdu funguje.

 
„Pleti stačí opravdu málo, aby vypadala dobře. Nemusíte mít desítky produktů, stačí jeden kvalitní, který pomáhá.“

Mylo – slovenská značka ručně vyráběné kosmetiky

Za slovenskou přírodní ručně vyráběnou kosmetikou Mylo, stojí velmi šikovná a nápaditá paní Barbora. V roce 2013 dostala od kamarádky k narozeninám dárek, který ji změnil celý život (vidíte, jak můžete i svým dárkem někoho ovlivnit?). Dostala totiž knížku o výrobě mýdel tradičním způsobem. Knížka ji naprosto očarovala a nemohla myslet na nic jiného, než jak by začala i ona sama mýdla vyrábět. Brzy už navrhovala mýdla, ale i ostatní výrobky kosmetiky a pustila se do výroby. Když zjistila, že místo desítek produktů, které měla doma z lékáren, jí stačí pár kvalitních a přírodních, které ji pomáhají, nadchlo jí to ještě více. Její pleť začala vypadat mladě a zdravě.
Výroba a navrhování produktů ji strašně baví. Líbí se jí na tom kreativita a volná ruka, kterou může nejednomu z vás změnit život k lepšímu. Receptury si vymýšlí a míchá sama. Stalo se to její vášní. Výrobky má do detailu promyšlené. Obaly vymýšlí sama a dbá na to, aby byly recyklovatelné.  Nejprve vytvoří recepturu, kterou testuje se svými kamarády a rodinou a teprve až když jí dovede k dokonalosti, tak ji spustí do prodeje.

IMG_0402
Žienka domáca mátové mýdlo s mákem od Mylo patří mezi nejoblíbenější mýdla

Obsah účinných látek v kosmetice Mylo

Přírodní kosmetika Mylo je certifikovaná a dermatologicky testovaná. Obsahuje 99% přírodních ingrediencí rostlinného původu. V nabídce najdete výrobky nejen pro celou vaši rodinu, ale i čtyřnohé kamarády. Všechny výrobky pro pejsky jsou schváleny státní veterinární kontrolou. Obaly výrobků jsou vyrobeny ze skla nebo recyklovatelného papíru, abychom stejně jako si bereme z přírody, tak jsme jí i šetrně vraceli.
Barbora dokonce všechny sušené květy levandule a měsíčku vypěstovala doma a jsou z její vlastní zahrádky. Ostatní přísady kontroluje, aby byly v co nejvyšší kvalitě. Do mýdel používá pouze bio bambucké mádlo a za studena lisovaný avokádový olej. Všechny esenciální oleje v kosmetice jsou převážně v bio kvalitě získávány destilací.

IMG_3053_bigcartel
Trojrůže krém na tělo a tvář, růže, palmarůže, růžové dřevo a BIO bambucké máslo Mylo

Proč si zamilovat kosmetiku Mylo?

  • ručně vyráběná přírodní kosmetika
  • není testována na zvířatech, pouze na lidech 🙂
  • zachovává kvalitu látek z přírodních zdrojů
  • kosmetika je certifikovaná
  • 99% ingrediencí je rostlinného původu
  • sušené květy levandule a měsíčku dokonce pochází z vlastní zahrádky
  • mýdla jsou vyrobena výhradně z bio bambuckého másla a za studena lisovaného avokádového olej
  • esenciální oleje jsou v bio kvalitě získávány destilace
  • obaly jsou vyrobeny ze skla nebo recyklovatelné
_mg_6701_1
Za slovenskou přírodní ručně vyráběnou kosmetikou Mylo, stojí velmi šikovná a nápaditá paní Barbora

Top produkty z Mylo kosmetiky

kup59kup60kup61kup62kup63kup64kup65kup66

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 03. 08. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář