3 zaručené přírodní produkty, které vám na dovolené nesmí chybět

Také balíte na dovolenou a přemýšlíte, co s sebou nutně potřebujete? Buďte minimalisté a netahejte s sebou 2 kosmetické taštičky pro případ, co kdyby se mi přeci jen něco z toho hodilo. Sami dobře víte, že pak více jak polovinu věcí možná i 70% z toho vůbec nepoužijete. Možná i zapomenete, že je vůbec s sebou máte. Zkuste si představit, kde se budete pohybovat v jakém prostředí, jaké tam budou teploty a bez čeho se neobejdete. Pokud si nevezmete přírodní rtěnku, to určitě přežijete. Ale pokud si nevezmete přírodní opalovací krém, tak se spálíte a to nikdo z nás nechce. Poradíme vám 3 zaručené přírodní produkty, které vám na dovolené nesmí chybět.

Butterbean Organics Simple SPF 30 BIO krém na opalování s pumpičkou

Butterbean Organics Simple SPF 30, BIO krém na opalování s pumpičkou

Vybrali jsme pro vás ten top nejlepší přírodní opalovací krém, který máme v nabídce. S naprosto čistým přírodním složením. Díky praktické pumpičce se dobře aplikuje a je skvělý na cestování. Je vhodný na tělo – záda, břicho a nohy. Má vysoký podíl bio složek, včelí vosk z lokální produkce a fair trade bambucké máslo.

SPF ochranu mu propůjčuje oxid zinečný. Mimo něj bio krém na opalování obsahuje bio kokosový olej, bio fair trade bambucké máslo, bio jojobový olej, bio včelí vosk, vitamín E. Velmi příjemnou vůni mu propůjčuje kokosový olej a bambucké máslo. Krém má hutnější, krémovou konzistenci. Nemusíte se bát, nezanechává na pokožce bílý film. Krém nebyl testován na zvířatech. Díky čistému složení neničí přírodu (korálové útesy).

Více info o Bio krému od Butterbean Organic zde.

Mylo Do lesa, přírodní repelentní sprej proti klíšťatům a komárům

 

Mylo Do lesa, přírodní repelentní sprej proti klíšťatům a komárům

Hledáte alternaci chemických repelentů? Ochranný sprej Mylo Do lesa repelentní sprej nabízí přírodní repelent s příjemnou, osvěžující, citrusovou vůní. Odpuzuje hmyz a zklidňuje pokožku po případném štípnutí. Je proti komárům i klíšťatům. Obsahuje směs olejů, které hydratují a vyživují pokožku namáhanou v létě suchem a sluncem.

Obsahuje navíc esenciální oleje rozmarýnu lékařského, eukalyptusu citronového, levandule úzkolisté a čajovníku australského, které odpuzují hmyz a zklidňuje pokožku. Sprej je vhodný i pro děti již od 3 let. Je v ekologickém, recyklovatelném obale.

Více info o Přírodní repelentu Do lesa zde.

Avril Organic BIO Voděodolná černá řasenka

Avril Organic BIO Voděodolná černá řasenka

Rádi sportujete a hledáte bio řasenku, která by byla voděodolná? Chodíte plavat, na lyže, brusle, kolo, do přírody na výšlapy? Chcete vypadat stále dobře a přitom hledáte šetrnou řasenku, která by se celá nerozmazala? Francouzská značka Avril Organic vyvinula svou první BIO Voděodolnou černou řasenku. Je v praktickém balení se spirálovitým kartáčkem se zúženými štětinkami pro dramatické líčení řas přesně podle vašich představ. Řasenka se nemaže, vydrží po celý den a nedělá hrudky. Krásně pročeše a prodlouží řasy. Díky obsahu extraktu z ovoce açaï a včelího vosku vyživuje řasy po celé jejich délce a dodává jim objem.

Více informaci o BIO Voděodolné řasence najdete zde.

 

 

A co se nejvíce na dovolené osvědčilo vám? Co vám nesmí chybět v kosmetické taštičce? Bez čeho se na dovolené neobejdete? Dejte nám vědět dolů do komentáře.

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 14. 06. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář