Přijďte se podívat do našeho kamenného obchůdku

Využijte naše výdejní místo nebo si přijďte kdykoliv nakoupit do našeho obchůdku v Belgické v Praze. Rádi vám poradíme s vhodnou péčí přímo k vašemu typu pleti nebo kožním problémům. Máme k dispozici testery, vzorečky i dobré rady. Produkty sami používáme a rádi vám řekneme své zkušenosti s nimi. Co se nám osvědčilo, co rádi používáme, nebo i osobní tipy. K zákazníkům máme osobní přístup a vždy jsme tu rádi pro vás.

Přijďte se podívat do našeho kamenného obchůdku v Belgické 27, Praha 2 a zažijte nakupování jako za starých časů. Rádi vám poradíme a snažíme se zákazníkům poskytnout maximum informací a našich zkušeností. Pokud máte citlivou pleť, nebo váháte s nákupem, můžete si produkty vyzkoušet nebo si odnést domů vzoreček. Chceme, abyste byli spokojení a vybrali si kvalitní produkt přímo pro vás. Nejde nám o to, abyste si domů odnesli něco, co vám pak nebude ani sedět. Jsme rádi, když i vy jste spokojení a kosmetika vám pomáhá k lepší pleti.

Není lepší si odnést nákup v krásné taštičce?

Vyrobili jsme pro vás lehce recyklovatelné, papírové taštičky a sáčky, které pro vás ručně zdobíme razítky a mašličkami.
IMG_0849

 K dispozici máme vzorečky i testery

Vzorečky i testery máme k dipozici pro vás, abyste si mohli produkty vyzkoušet, zda vám budou sedět a budou pro vás vhodné. Pokud uvažujete o nějakém produktu, můžete si ho tak vyzkoušet. Produkt je potřeba si osahat, ovonět, vyzkoušet, abyste věděli, jaký je a stal se vaší součástí.
IMG_0181
 

Jak to vypadá v našem kamenném obchůdku NuSpring? 

DSC_2455
DSC_2720
DSC_2733
DSC_2431

DSC_2712

DSC_2432

DSC_2441

Je libo nákupní košíček?

DSC_2438

Kde nás najdete?

Pro zvětšení mapky prosím klikněte na obrázek.
Belgicka mapa

* Povinné položky

Zanechte komentář