Aimée de Mars aromaparfumerie

logoAimée de Mars je francouzská značka přírodních parfémů vyrobených z esenciálních olejů. Obsahují min. 95% přírodních látek nejvyšší kvality. Značka Aimée de Mars má za sebou krásnou historii. Vznikla a je pojmenovaná po babičce Aimée Demars, která milovala přírodu a ráda si pěstovala vše různé bylinky a rostliny. Její zahrádka voněla růžemi, zimostrázy, vůní stromů. Když k ní jezdila její vnučka Valérie, milovala chvíle strávené na zahradě. Jakmile vyrostla, zamilovala se do využití těchto vůní a do výroby parfémů. Jelikož babička jí k tomu nápadu přivedla a byla její inspirací, pojmenovala řadu parfémů po ní. Jako poděkování a vzpomínku na ní.

„Chtěli bychom oslavit krásu a lásku k životu… vytvořením parfémů, které respektují přírodu a přináší štěstí tomu, kdo je nosí.“

11737912_475689112599514_2126223358519065374_n
Přírodní parfém Lily Ambre roll-on od Aimée de Mars

Kvalitní parfémy s láskou k přírodě

Parfémy Aimée de Mars jsou vyráběny šetrně v souladu se zásadami aromaterapie a olfactotherapie (používá vůně a vibrace esenciálních olejů k vyvolání vědomé i nevědomé vzpomínky, což pomáhá k odhalení a vyřešení trápení). Jsou vyráběny ve Francii, ale suroviny k výrobě parfémů (růže, ylang ylang, santalové dřevo…) pečlivě vybírají z celého světa. Hledají suroviny nejvyšší kvality, které jsou šetrně zpracované a neztrácejí tak cenné látky. Jejich heslem je hlavně zpracování v souladu s přírodou i lidskými vztahy. Proto uznávají a jsou zastánci Fair Trade. Chtějí, aby lidé dostali férově zaplaceno za svou práci.

Parfémy jsou ručně plněny do skleniček a jsou vyrobeny výhradně ve Francii. To je jejich prioritou. Podporují tak lokální pracovní sílu. Jsou členy organizací „Terre et Humanisme” a “Mouvement Colibris”, které podporují šetrné ekologické zpracování a férové jednání.

Photo couronne coupée
Nejoblíbenější přírodní parfém Mythique Iris od Aimeé de Mars

Obsah prospěšných látek v parfémech

Parfémy Aimée de Mars se skládají 95% z přírodních surovin nejvyšší kvality. Nepoužívají suroviny, na kterých byly použity pesticidy a podobné chemické látky. Jejich základem je aktivní jádro složené z 21 přírodních a ekologicky šetrných esenciálních olejů, které zrají a macerují se 60 dní. Zbylých 5% obsahují šetrné syntetické složky, které pomáhají ke kvalitě parfémů. Parfémy neobsahují ftaláty, filtry, polycyklické pižmo, organický nedenaturovaný líh, ani chemická barviva. Parfémy ani jejich složky nejsou testovány na zvířatech. Jsou speciálně navrženy tak, aby z nich vyzařovala pozitivní energie a přinášeli dobrou náladu. Jsou proto průkopníky aromaparfumerie. Aimeé de Mars jsou držiteli certifikátu Vegan, jsou tedy navíc čistě veganské parfémy.

our-ingredients,661,image1,en1397730328,L960
Parfémy Aimée de Mars jsou vyráběny šetrně v souladu se zásadami aromaterapie a olfactotherapie

Ocenění a certifikáty

 

vege

 

Top přírodní parfémy

kup79kup80kup81

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 31. 07. 2017
* Povinné položky

Zanechte komentář