Aroma&Therapy by Stephen Cordina – maltská značka přírodních difuzérů a svíček

Také hledáte zcela přírodní aroma difuzéry, které by provoněly váš domov? Musím říci, že po přírodním difuzéru, který by byl složen jen z esenciálních olejů, jsem toužila dlouho. Když jsme objevily tuto maltskou značku Aroma&Therapy by Stephen Cordina, která používá přírodní složky a je založena na aroma terapii, byla jsem nadšená.

Difuzéry od Aroma&Therapy by Stephen Cordina vypadají velmi elegantně a jsou za skvělou cenu. Vybrala jsem si od nich osobně Přírodní bytový difuzér s vůní Ylang Ylang & Mandarinka, který má velmi osvěžující a příjemnou vůni. Během chvilky provoní celý pokoj. Tato vůně navozuje pocit vyrovnanosti, uvolnění a relaxace. Má sladkou vůni ylang ylang spolu s osvěžující mandarinkou a mátou. Difuzér má přímo afrodiziakální účinky. Pomáhá proti stresu, únavě, napětí, podrážděnosti a depresím.

Aroma&Therapy by Stephen Cordina maltská značka přírodních difuzérů a svíček

Aroma&Therapy by Stephen Cordina – maltská značka přírodních difuzérů a svíček

Všechny difuzéry i svíčky od Aroma&Therapy by Stephen Cordina obsahují pouze přírodní látky. Nebyly v nich použity žádné umělé přídavky. Jejich základem jsou vysoce kvalitní esenciální oleje, které pracují s naší myslí a snaží se přinášet aromaterapeutické účinky. Stephen Cordina, který značku založil, je akreditovaný aromaterapeut s několika letou praxí z Londýna a Švýcarska. Miluje svou práci. Do svých difuzérů a svíček vložil všechny své dlouholeté zkušenosti. Chce, aby vám připravily prožitek a působily pozitivně na vaše tělo i mysl.

 

Aroma&Therapy by Stephen Cordina – přírodní masážní svíčky

Přírodní svíčky vyrábí Stephen ze 100% přírodního sójového vosku, který nevylučuje žádné zplodiny do ovzduší a je mnohem šetrnější k našemu tělu i k přírodě. Obsahuje proteiny, vlákninu a vitamín E. Dle výrobce jsou svíčky vyrobené z velmi jemného přírodního sójového vosku, který můžete mimo toho, že vám zpříjemní útulný domov, použít i jako balzám na tělo a ruce. Jak? Stačí si ponořit prst do rozehřátého vosku nebo ho nalít přímo na pokožku a použít ho jako balzám na tělo. Jeho teplota je 40 stupňů.

Aroma&Therapy by Stephen Cordina maltská značka přírodních difuzérů a svíčekAroma&Therapy by Stephen Cordina maltská značka přírodních difuzérů a svíček

Produkty Aroma&Therapy by Stephen Cordin

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 28. 02. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář