Dárek pro 30 nejrychlejších Skin Food original od Weledy

Ve spolupráci s naší oblíbenou značkou přírodní kosmetiky Weleda jsme pro vás připravili skvělou akci. K nákupu Weleda Skin Food original 75 ml dostanete jako dárek Skin Food originál 30 ml. Akce platí od 4.6.2019 do vyčerpání zásob.

Skin Food originál neboli Weleda SKIN FOOD univerzální rodinný krém s hojivými a regeneračními účinky patří k jejich vůbec prvním krémům, který vyvinuli. Na trhu se objevuje už více jak 90 let a patří u vás mezi vůbec nejoblíbenější krémy. I proto Weleda ke svému téměř 100letému výročí připravila rozšíření krému Skin Food o celou řadu produktů.

Weleda SKIN FOOD original

V čem je Skin Food original dobrý?

Je to univerzální krém pro celou rodinu. Je vhodný jako velmi výživný krém na ruce, nohy, tělo, ale i jako pleťový krém denní či noční. Je skvělý i na drobná poranění pokožky. Mám velmi suchou a ekzematickou pokožku a musím říci, že tento krém je pro mne top číslo 1. Je vhodný pro celou rodinu. Hodí se pro dospělé a děti od 3 let. Má skvělé hojivé, zklidňující a regenerační účinky. Dodává pokožce díky olejům skvělou hydrataci a výživu. Díky heřmánku a měsíčku zase úžasně zklidňuje pokožku a pomáhá proti pnutí a suchosti kůže. Weleda je držitelem certifikátu NATRUE, který garantuje nejvyšší kvalitu čistě přírodní kosmetiky a bio kosmetiky. Jejich výrobky neobsahují žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci, látky na bázi minerálních olejů z ropy.

Weleda SKIN FOOD original

Proč ráda používá Weleda Skin Food original Taťána G. Brzobohatá?

„Tak, jak s časem zraju, čím dál tím víc mi záleží na tom, co do svého těla dávám. Skin Food je jeden z mála produktů, na který jsem si vytvořila zdravou závislost. Miluju jeho vůni, konzistenci a péči, kterou mé pleti poskytuje. Je ideální pod make-up a je multifunkční. Proto na své cesty nemusím brát miliony produktů, protože stačí jediný a jedinečný Skin Food! Přírodní BIO kosmetika Weleda je pro moderní bohyni dneška stvořená,“ prozradila Miss World Taťána G.Brzobohatá na stránkách Weledy.

Weleda SKIN FOOD original

Jak dostanu Weleda Skin Food original 30 ml jako dárek?

K nákupu Weleda Skin Food original 75 ml dostanete od nás automaticky jako dárek Skin Food originál 30 ml. Akce platí od 4.6.2019 do vyčerpání zásob. Dárek vám přibalíme do balíčku automaticky.

Skin Food řada kosmetiky od Weledy

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 31. 05. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář