Designová přírodní péče o tělo a domácnost – značka Equa Care

Equa Care je mladší sestra značky Equa, kterou od nás znáte díky jejím skvělým stylovým eko lahvím. Equa Care šla ale ještě dál a řekla si, že vedle našeho pitného režimu dohlédne taky na to, jak a čím myjeme sebe i nádobí, a jak a čím doma uklízíme. Takový nápad nám byl blízký, a tak jsme jej podpořili na Kickstarteru. Rok uběhl jako voda a my teď pro vás s radostí sklízíme ovoce. Tedy spíš novou eko “dyzajnovku”, která bude rozhodně slušet každé domácnosti. 

Equa Care vyvinula přírodní přípravky na mytí nádobí, univerzální úklid, tekuté mýdlo na ruce a sprchový gel. Všechno v krásných funkčních dávkovačích. Když ale krabičku s výrobkem vezmete poprvé do ruky, je tak lehká, že si říkáte, jestli se nestal omyl a nepřišla vám prázdná. Opak je pravdou.

Equa Care
Equa Care kompletní výbava v celé své kráse

Equa Care nabízí stylové dávkovače a náplně v prášku

Dávkovače jsou sice nezvykle prázdné, jejich náplně ale najdete hned vedle, v prášku. Equa Care se rozhodla snížit uhlíkovou stopu všech svých výrobků na minimum. Počítá s tím, že si jednou koupíte jejich prázdné (recyklovatelné) dávkovače v balíčku se dvěma náplněmi a pak už jen vesele a s čistým svědomím párkrát do roka dokoupíte samotné náplně v prášku podle potřeby. Ty pak zabírají minimum místa při jejich dopravě. K tomu jsou dávkovače vyrobené ze 100% recyklovatelného PET materiálu z plastových lahví na jedno použití. Ekologická značka: ideál!

Náplň v prášku Equa Care
Náplně v prášku – minimalistické a ekologické řešení

Náplně mají čistě přírodní složení s vůní esenciálních olejů. V tekutém mýdlu na ruce, gelu na nádobí a univerzálním čističi ucítíte černý pepř, jedli stříbrnou, lemongras a levanduli s cedrem. Sprchový gel zase voní po zázvoru a limetce. Pytlík s náplní stačí nasypat do dávkovače, který jste po rysku naplnili teplou vodou, 30 sekund třepat kvůli promíchání a aktivaci prášku a máte vystaráno až na 3 měsíce.  

Equa Care Gel na nádobí
Gel na nádobí jsme už ozkoušely na vlastní kůži

Výrobky Equa Care se každým coulem snaží o ekologii a tzv. zero waste přístup. Svým složením jsou bezpečné nejen pro životní prostředí, ale hlavně pro lidi, děti, všechny, kdo mají citlivou pokožku i domácí mazlíčky. Navíc jsou ale opravdu krásné a svým minimalistickým designem budou lahodit snad každému oknu. 

Tak neváhejte a obklopte se designem a ekologií s Equa Care!

Takhle jsme Gel na nádobí zkoušely my 😊 Velká spokojenost!
Autorem příspěvku je Lenka
Publikováno 27. 07. 2021
* Povinné položky

Zanechte komentář