Eco Cosmetics – certifikovaná bio kosmetika z Německa

Hledali jsme pro vás přírodní opalovací krémy, které by byly v bio kvalitě a neobsahovaly škodlivé chemické látky. Chtěli jsme najít bio opalovací krémy, které by byly šetrné nejen k vašemu tělu, ale i k přírodě. Aby měly pěkné složení, ale zároveň byly cenově dostupné. Některé opalovací krémy vypadají zprvu pěkně, jsou na bázi zinku, ale zbytek jsou samé chemické sloučeniny.  Jsme rádi, že po dlouhém hledání a bádání vám můžeme představit německou značku Eco Cosmetics.

Bio opalovací krémy Eco Cosmetics s SPF 30-50+

Eco Cosmetics – certifikovaná bio kosmetika z Německa

Založil ji Dieter Sorge v roce 1993, který se snažil vyvinout přírodní produkty ohleduplné k přírodě. Jako milovník přírody, procházek, ale i horolezectví mu je příroda nejbližší na světě. Kdo s ní jednou splyne nejen tělem ale i duší, snaží se v ní zanechat minimum svých stop. Aby zůstala stále tak nedotčená a krásná.

Všechny výrobky od Eco Cosmetics jsou v bio kvalitě (100% přírodní opalovací krémy), což dokládá i bio certifikace Ecocert. Produkty nejsou testovány na zvířatech. Neobsahují chemické filtry, GMO (geneticky modifikované suroviny), PEGy, parabeny, silikony, nanotechnologie, umělé vůně, soli hliníku. Mimo jiné jsou držiteli certifikace Demeter biodynamického zemědělství a Vegan. Jsou součástí programu výsadby nových stromů s organizací Prima Klima e.V.

BIO Tužící pěna na vlasy a gel na vlasy od Eco Cosmetics

Bio opalovací krémy Eco Cosmetics s SPF 30-50+

Opalovací krémy Eco Cosmetics se dobře aplikují a roztírají a nezanechávají bílý film na pokožce. Jsou voděodolné, což oceníte zejména, jestliže vyrazíte na dovolenou k vodě. Výrobky mají moc pěkné složení. Základem je vždycky bambucké máslo, oleje a výtažky bylinek. Nabízí buď krémy pro celou rodinu bez parfemace, jsou vhodné i pro velmi citlivou pokožku nebo pro děti. V nabídce mají ale i dětské opalovací krémy, které jsou vhodné i pro miminka. Je to jen na vás, co se vám nejvíce bude hodit a co zrovna hledáte.

Eco Cosmetics Baby Dětský opalovací krém Neutral SPF 50+ BIO

Certifikáty Eco Cosmetics

Bio opalovací krémy a bio styling na vlasy od Eco Cosmetics

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 13. 06. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář