Goat Story ekologický trendy hrneček na kávu

Značku velmi originálních hrnečků na kávu Goat Story jsme našly díky naší značce skleněných lahví na vodu Equa. Je to totiž stejný výrobce. Připadaly nám velmi originální a stylové. Když si představíme pořádného siláka se stylovými vousy a v trendy oblečení, hrneček Goat Story GOAT Mug nám k němu úplně pasuje.

Goat Story – ekologický trendy hrneček na kávu

Hledáte originální hrnek na kávu? Jste také milovníci kávy, ale vadí vám, kolik zbytečného odpadu se produkuje, když si koupíte kávu po cestě do práce nebo na výlet? Rádi byste si dali kávu do svého oblíbeného hrnečku? A co takhle GOAT Mug originální hrneček na kávu v koženém pouzdru od slovinské značky Goat Story? Je praktický, lehký, dobře se nosí, je přizpůsobivý a velmi originální. Jak jeho design vznikl a proč zrovna tvar rohu? Jeho design vymýšleli 2 roky. Má evokovat kozy, které objevili kávu v horách. Proto kozí roh. Objev kávy přisuzují k době ve 13. století, kdy pastýř s kozami narazil na neznámé plody, které se snažil uvařit. Když zjistil, že z toho vznikne velmi chutný nápoj, netrvalo dlouho a káva se rozšířila dál.

Goat Story ekologický trendy hrneček na kávu

Goat Story – multifunkční hrneček na kávu

Je velmi přizpůsobivý. V balení je hrnek, kožené pouzdro a 2 popruhy s 2 různými velikostmi. Když jdete ven, můžete si ho dát na popruh, aby se vám dobře nesl, a když si sednete ke stolu, můžete vytvořit z koženého obalu držák na kávu, aby se vám dobře pila. Dokáži si ho představit na výlety do hor, kdy si dáte kávu přes rameno a máte volné ruce na túru.

Ekologický hrnek na kávu Goat je vyroben z lehkého netoxického plastu. Neobsahuje škodlivé BPA. Potěší vás, že 100% těsní, takže se nemusíte bát rozlití. Nápoj by v něm měl vydržet dostatečně dlouhou dobu teplý, jak uvádí výrobce. Někde jsem našla, že by měl vydržet 2 hodiny, tak je potřeba to vyzkoušet. Je vhodný na cestování, do školy, do práce, na ranní kávu, na cestu vlakem. Můžete ho mýt i v myčce na nádobí, Kromě koženého pouzdra, to prosím do myčky nedávejte.

Pojďte s námi hledat ekologická a šetrná řešení v rámci zero waste. Pojďte s námi chránit přírodu. Hrneček můžete opakovaně používat, dokud se časem nezničí. Vydrží dlouhá léta.

Goat Story ekologický trendy hrneček na kávu

Hrneček na kávu Goat Story

 

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 04. 03. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář