Hurraw! organický veganský raw balzám na rty

Hurraw_logo_urlPokud milujete dokonalost a vysníte si nějaký cíl, žádná hora není dost vysoká a žádná řeka dost široká. Impulzem pro založení americké značky Hurraw! byla posedlost a vášeň. Ano, je to tak. Chtěli vytvořit balzám na rty, který by byl veganský, organický, z čistě přírodních, prvotřídních surovin nejvyšší kvality, které by byly fair trade. Při tom si chtěli pohrát s vůněmi a příchutěmi. Chtěli, aby byly hravé, zábavné, přírodní. Aby z nich čišela čistota a přírodní vůně a to si myslím, že se jim povedlo.

„Podmět pro vytvoření balzámku Hurraw! byl jednoduchý. Vznikl z vášně vytvořit dokonalý balzám, který by měl všechny suroviny přírodní, byl vegan, organický, vyroben z prvotřídních fair trade surovin.“

HUR0501
Nejoblíbenějšímu višňovému balzámu na rty zapůjčuje vůni výtažek z višní přímo ze sadů Montana u Flatheadského jezera

Hurraw! – americká značka veganských, organických, ručně vyráběných balzámů na rty

Kritérii na výrobu balzámků na rty od Hurraw! bylo ale samozřejmě mnohem více. Chtěli vypilovat nejen vůni a složení, ale i jejich charakteristiku a konzistenci. Jejich snem bylo vytvořit super hladký povrch balzámu, který by nebyl lepivý, aby v něm nebyly kousky zrníček nebo aby nebyl příliš lesklý. Nechtěli ani příliš přeslazenou vůni, nebo nepřirozené vůně, které by pro vás nebyly příjemné. Originální řešení najdete i v jejich baleních. Nejsou kulatá, jako jsme zvyklí, ale plochá. Což mělo splňovat podmínku, abyste mohli mít balzámek u sebe kdykoliv v kapsa a navíc se vám neroztopil. Snili o kvalitním balzámu na rty, který by dlouho vydržel a čišela z něj příroda a čistota. Co myslíte vy? Podařilo se jim to?

IMG_3228
Hurraw je americká značka veganských, organických, ručně vyráběných balzámů na rty

Obsah účinných látek v balzámech na rty Hurraw! 

Hurraw balzámy obsabují pouze suroviny nejvyšší kvality, ekologicky zpracované a navíc jsou fair trade*. Základem všech balzámů na rty je kakaové máslo, směs olejů (ricinový, kokosový, mandlový atd.), kandalilový vosk, vitamín E a přírodní výtažky surovin dle vůně balzámu (např. vanilkové tobolky či mandlový olej). Nenajdete v nich zbytečná barviva ani parfemace. Balzámy hurraw jsou 100% přírodní, organické, veganské a raw. To znamená, že v nich nenajdete suroviny ze zvířat ani nebyly testované na zvířatech. A byly zpracované do teploty 42 stupňů Celzia.

IMG_3217
Základem balzámu na rty Mandle od Hurraw je za studena lisovaný mandlový olej přímo z Kalifornie

Proč si zamilovat hurraw balzámy?

  • ruční výroba
  • veganské a raw balzámy na rty
  • vyroben z prvotřídních fair trade surovin
  • z ekologického zemědělství
  • nejsou testovány ani vyráběny ze zvířat
  • neobsahuje umělá barviva a vůně, živočišný tuk, palmový olej

Ocenění a certifikáty

Nabídka veganských balzámů na rty od Hurraw!

kup 125 kup 126 kup 127 kup 128 kup 129 kup 130 kup 131 kup 132kup 133

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 01. 08. 2017
* Povinné položky

Zanechte komentář