Inlight kosmetika od bylinkáře a lékaře MUDr. Mariana Spiezia

„100% bio kosmetika Inlight je spojením síly, účinnosti a mocné energie té nejčistší přírody. Bio balzámky a oleje Inlight obsahují vysokou koncetraci blahodárných živin, které pokožka přijímá jako svoji součást, krásně je vpije a načerpá z nich vše, co potřebuje.“

Britskou značku bio kosmetiky Inlight jsme znali už dlouho před tím, než jsme ji pro vás zařadili. Líbí se nám její složení, vysoká kvalita, krásné přírodní vůně. Už když přivoníte k balzámu od Inlight, cítíte čisté esenciální oleje. Jejich struktura je mastnější, jelikož se v nich nenachází žádná voda, ale jsou to jen čisté oleje, případně bambucké máslo, včelí vosk a bylinky. Ve většině krémů je na prvním místě voda, které se dá nejvíce a pak je až na x-tém místě výživná složka. Kosmetika Inlight má ale jinou strukturu. Díky vysoké koncentraci olejů pak stačí opravdu velmi málo přípravku a vydrží vám dlouho. Je to takový malý „zázrak“ na trhu. I když toto slovo nemám moc ráda, tak tady opravdu sedí.

Značku Inlight jste možná zaznamenali v souvislostí s naší českou herečkou Aňou Geislerovou, která kosmetiku používá a velmi ráda ji propaguje, protože pomohla její problematické pleti. „Mezi oblíbence Ani Geislerové patří Noční balzám a intenzivní Superfood maska Inlight. Funkce a struktura pokožky se krásně obnovují a doslova se promění do krásy,“ uvádí na stránce značky Inlight na Biorganica.cz.

Inlight – 100% čistá bio kosmetika z Velké Británie

Ve všech produktech značky Inlight jsou použity pouze 100% organické látky s certifikací Soil Association, na které nebyly použity pesticidy, umělá hnojiva a další látky z řad vylepšováků našich chemických laboratoří. Chtějí vybírat jen ty nejlepší suroviny, které jsou čisté a mohou tělu něco dát. Jsou prvními z výrobců Velké Británie, kteří dostali akreditaci společnosti Cosmos. Jejich heslem je etická krása, která vyrábí produkty s úctou nejen k našemu tělu, ale i k přírodním zdrojům, které nejsou nevyčerpatelné. I proto jsou všechny obaly 100% recyklovatelné nebo využitelné v domácnosti. I proto jsou jejich výrobky možná na nás dražší, ale díky kvalitnímu složení vydrží mnohem déle. Nemusíte tak kupovat x desítek produktů, které vydrží chvilku a zbyde po nich jen odpad, ale stačí vám 1 produkt, který vydrží déle.

Inlight – kosmetika od bylinkáře a lékaře MUDr. Mariana Spiezia

Kosmetiku Inlight vyrábí ručně homeopat, lékař a bylinkář MUDr. Mariano Spiezia. Všechny výrobky jsou vyráběné v souladu s homeopatickou léčbou a jsou vhodné i pro citlivou pleť. Neobsahují ropné deriváty, geneticky modifikované látky, nebo chemické konzervanty, parfemace či barviva. Ani jeden z výrobků nebyl testován na zvířatech. Rostliny prochází pomalou destilací, která trvá více jak měsíc, aby obsahovaly všechny cenné látky a byly prospěšné pro tělo. Některé výrobky velmi dobře pomáhají problematické pleti. Všechny řady olejů jsou vhodné pro vegany a péče o pleť je vhodná pro vegetariány.

Certifikáty

Bio kosmetika Inlight

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 26. 02. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář