Mobake ekologická bambusová nápojová brčka

Slovenská značka Mobake se zabývá především výrobou ekologických motivačních zubních kartáčků z bambusu. Nás ale zaujal jiný produkt a to Bambusová brčka na nápoje. Jejich výroba zatím není tak rozšířená a vzhledem k minimalizaci plastu a zbytečného odpadu nám to přijde jako úžasný nápad.

Mobake – ekologická bambusová nápojová brčka

Máte rádi nápoje, které sosáte brčkem, ale nechcete podporovat zbytečnou tvorbu jednorázového plastu? Máme pro vás dobrou zprávu, brček se vzdát nemusíte. Stačí jen zamávat plastovým brčkám a otevřít srdcem bambusovým brčkám, která vás budou doprovázet při vašich oblíbených nápojích mnohem delší dobu. Bambusová brčka neobsahují ftaláty, lepidla, barviva, ani BPA (Bisfenol-A). Mobake brčka jsou 100% přírodní a rozložitelná v přírodě. Jakmile si je pořídíte, můžete je používat znovu a znovu, dokud se časem nerozbijí. Nezapomínejte je ale mýt a pečovat o ně, aby vám vydržely. Brčka jsou vhodná pro celou rodinu. Pro děti i dospělé.

Mobake ekologická bambusová nápojová brčka

Proč používá značka Mobake právě bambus?

Moso bambus používají proto, že roste velmi rychle. Proto přináší ekologickou dřevinu, která je rychle obnovitelná a nezatěžuje přírodu. Vybrali si navíc moso bambus, který je pěstovaný ekologickým způsobem. Brčka Mobake jsou tak 100% přírodní a navíc rozložitelná v přírodě.

Bambusová brčka Mobake

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 09. 04. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář