Naturbiomat rakouská značka kompostovatelných sáčků a koše na bioodpad

Jelikož jsme samy zastánkyněmi třídění, kompostování a minimalizace odpadu, bylo pro nás nezbytnou nutností, zařadit pro vás do naší nabídky nejen ekologické kompostovatelné sáčky, ale i koš na bioodpad. Za značkou Odvětrávaného koše AirBox Family 8 litrů BioMat stojí rakouská značka Naturabiomat. Ta se nám líbí svými aktivitami. Je to jeden z největších rakouských výrobců produktů na podporu kompostování. Soustředí se na výrobu košů a kompostovatelných pytlíků z bioplastu.

Naturbiomat – rakouská značka kompostovatelných sáčků a koše na bioodpad

Značka Naturbiomat se snaží nejen vyrábět ekologické pomůcky pro naši domácnost, ale sami se řídí zásadami, které hlásají. Ve výrobě jsou zastánci filosofie „Cradle-to-cradle“, kdy využijí téměř 100% všech materiálů a snaží se, aby byly 100% rozložitelné a nezatěžovaly tak přírodu. Jsou ekologicky orientovaní. Snaží se pomocí moderních technologií vyrábět ekologické produkty, které chrání přírodu. Při výrobě se snaží o úsporu energií, ochranných zdrojů, rekuperaci tepla, používají zelenou elektřinu, šetrné suroviny.

Naturbiomat rakouská značka kompostovatelných sáčků a koše na bioodpad

BioMat ekologický koš na bioodpad

Také se snažíte pečlivě třídit a kompostovat odpad? Sháníte koš na bioodpad? Mrkněte na Odvětrávaný koš AirBox Family 8 litrů od rakouské značky BioMat. Koš může stát samostatně nebo ho můžete přidělat do linky. Je to jen na vás. Stačí pro rodinu cca na týden, ale záleží na vás, kolik odpadu produkujete.

Proč tento typ odpadkového koše vůbec vznikl? Odvětrávaný koš AirBox Family má kolem do kola po všech stěnách díry, díky tomu zabezpečuje přísun vzduchu a odvětrávání koše. To způsobuje odvádění vlhkosti z koše na bioodpad, díky tomu snižuje zápach v koši a možné plísně. Můžete do něj dát kompostovatelné sáčky na objem 9 i 10 litrů. Má praktické víko s mikroperforací, které umožňuje odvětrávání a brání hmyzu ve vlétnutí do koše. Což znáte sami, že není moc příjemné. Má perforaci dna, která zabraňuje vytečení tekutin.

BioMat ekologický koš na bioodpad

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 04. 03. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář