Vrásky s noblesou – minimalizujte je přírodní cestou

Herečka Kate Winsletová spolu s Emmou Thompsonovou a dalšími kolegyněmi vytvořila před několika lety spolek za přirozenou krásu a přirozené stárnutí pleti. Britská liga proti kosmetické chirurgii bojuje proti botoxu. Na vyšším věku přeci není nic špatného. Měli bychom mít rádi své tělo i se všemi vráskami a nedokonalostmi. Co myslíte vy? Pojďte s námi stárnout s noblesou a grácií. Tak, jako Kate Winslet. A ubírá ji to snad na kráse?

KW
Kate Winsletová Daily Telegraph prozradila: „Jsem herečka a nechci mít na obličeji zamrzlý výraz.“ Svět zahalil v posledních letech rozmach plastických operací, které mnohé ženy až přehánějí a stává se z toho posedlost. Média informují o nepovedených plastikách, které vedly až ke zdravotním problémům. Je to ale vůbec potřeba? Herečka Salma Hayeková bere stárnutí jako přirozené a nevadí ji to. Časopisu Allure prozradila: „Věřím, že každá žena má právo bojovat za zachování svého mládí. Ale ne skrze plastickou chirurgii. Je to jako uniforma a není to vždy krásné.
 

Pojďte s námi bojovat za přírodní cestu minimalizace vrásek

Jako by se v poslední době zapomnělo na přirozenost. Každý má vysněný ideál, jak by chtěl vypadat, ale není snad největší krása v naší rozmanitosti a individualitě?
Pleť stárne už od 25. roku života. Kdy se začne pleť měnit a pomalu stárnout. Pružnost ztrácí však postupně. Určitě ale nezačínejte v tomto brzkém věku s prevencí či eliminací vrásek. Čím dříve si pleť zvykne na aktivní látky v krémech jako je koenzym Q 10, kolagen a jiné, tím hůře pak na ně reaguje ve vyšším věku. A použití pak není tak účinné, jak by mělo. Pečovat proti vráskám je vhodné od 40. roku, kdy pleť viditelněji ztrácí kolagen a pružnost. Postupně se začnou tvořit vrásky kolem očí, úst a na čele. To je ale přirozený vývoj u každého z nás.
 

Jak minimalizovat vrásky již po 4 týdnech? 

MIRACLE IMMEDIATE WRINKLE  FILLER 813Pojďte s námi bojovat za přirozenou krásu. K odstranění vrásek či jejich minimalizaci vedou i přírodní cesty. Účinky výtažků z Mrtvého moře jsou známé již tisíce let. Právě bahno z Mrtvého moře v kombinaci s přírodním kolagenem, oleji z jojoby, avokáda a pupalky v Zázračném vyplňovači vrásek vytváří okamžitý liftingový efekt.
Nejnovější technologie laboratoří kosmetické značky -417 vytvořily speciální kolagenové složení krému, které okamžitě vyplňuje vrásky a dochází k jejich zmírnění. Již po pár týdnech pravidelného používání Zázračného vyplňovače vrásek uvidíte skvělé výsledky na své pleti. Zázračný krém zpevní vaši pokožku, dodá ji atraktivní vzhled a zjemní vrásky. Vyplňovač vrásek působí na principu stimulace kolagenových a elastických vláken v pleti. To způsobuje tzv. restart pleti, která se začne chovat jako mladší pleť a po 4 týdnech výrazně zjemní hluboké vrásky na pleti. Pojďte se s námi podívat na video návod.
 

Máme řešení! Zázračný vyplňovač vrásek Minus 417 v akci

Skutečné příběhy našich zákaznic. 

novakova
 
Eva Nováková, Praha
„Jsem nadšená – především z výrobků řady Time Control Recovery. Po intenzivním používání zmizely jemné vrásky a moje pleť se viditelně zkrásněla. Všimli si toho i přátelé, kteří nevěděli, že používám jinou kosmetiku. Krémy i séra jsou velice příjemné a voní. Je radost je používat. Určitě můžu doporučit každému, kdo chce zmírnit drobné vrásky a zlepšit stav své pleti.“
 

Obsah účinných a výživných látek:

Přírodní kolagen, Vitamin mineral komplex, vitamíny A, B, E a F, zelený čaj, bahno z Mrtvého moře, bílý a červený francouzský jíl, přírodní oleje z jojoby, brutnáku lékařského, avokáda, pupalky a kaštanu koňského.
 

vyplnovac vrJak se vyplňovač používá?

  1. Důkladně očistíme pleť mlékem a tonikem.
  2. Nabereme zázračný krém na výplň vrásek tenkým koncem špachtle a aplikujeme jej po celé délce do vrásky.
  3. Širším koncem špachtle krém zapracujeme do hloubky. Po uplynutí 10 vteřin zapracujeme krém lehkými poklepy prstů a počkáme 2–3 minuty.
  4. Přes tento vyplňovací krém na vrásky doporučujeme aplikovat hydratační krém s UV faktorem.

cta
 
 
 
 
 
 
 

* Povinné položky

Zanechte komentář