Nechte se v zimě hýčkat a získejte krásnou sametovou pleť

Nenechte zimu proniknout pod vaší pokožku. Ať si sníh, mráz, vítr a nečas, který v zimních měsících panuje, zůstane venku. Pojďte se nechat rozmazlovat a hýčkat kvalitní přírodní a bio kosmetikou, která zanechá vaši pleť jemnou a sametovou. Krásné voňavé krémy budou hýčkat nejen vaše tělo, ale i mysl díky překrásným vůním kokosu, vanilky, vánočního koření, irisu, pivoňky, levandule a mnoha dalších vůní…

Je pro vás zima neúnosná? A co teprve pro vaši pleť!

pupalkovy-olej-primrose-oil-bio-panensky-100-z-ekologickeho-polnohospodarstva
Pupalkový olej, BIO, panenský dodává pleti elasticitu a pružnost

Zimní období působí pro mnohé pochmurným dojmem. Venku je brzy tma a ráno vstáváte za tmy. Navíc vás venku čeká jen zima a mráz, studený vítr, déšť a mnohé další naschvály nelibého počasí. Při takovém vědomí se pak nechce člověku vůbec z postele, natož do práce a něco dělat.
Vaše pokožka navíc projevuje jasnou stávku a nesouhlas s tím, že ji vystavujete tak nevlídnému počasí. Ve snaze alespoň doma si dopřát co nejvíce tepla, ji pak vysoušíte ústředním topením a ve vaně ji zase hezky smyjete ochranný film pomocí horké vody.
Volání o pomoc pak vnímáte až tehdy, když je pokožka suchá, popraskaná a nebo se na ní objeví vyrážka. Proč jen jsme tak vystavováni krutým nástrahám zimy? Článek o tom, proč je pokožka v zimě suchá a praská a jak se o ni starat najdete zde.

Země krásné vůně a sametové pleti

Nebojte se, nemusíte si vzít kompas a vydat se hledat zaslíbenou Zemi krásné vůně a sametové pleti. Svůj koutek krásných vůní si můžete vytvořit u vás doma a sametová pleť s ní jde v ruku v ruce. A to si představte, že to jsou navíc přírodní vůně z čisté přírody. Ne chemické parfemaci. V přírodní a bio kosmetice Havlíkova přírodní apoteka, Soaphoria či Minus 417 najdete plnou náruč rozkvetlých luk a polí s květinami, které u nás rostou, ale i s rostlinami s vůní dálek.

Jak se nechat rozmazlovat?

zena-woman-telove-sufle
Nevinnost – Tělové suflé Soaphoria

Rozmazlovat můžete svou mysl krásnými vůněmi všech výrobků, které najdete v našem e-shopu. Tělo pak ocení zejména výživné a hydratační složky. Nezapomínejte hydratovat celé tělo, nejen ruce, nebo obličej. Vaše ruce ocení namazání po každém umytí, či kdykoliv dle potřeby v průběhu dne. Vaše tělo si zase zamiluje hydratační sprchové krémy a tělová mléka, másla či suflé po každé koupeli či sprše. Na hydrataci obličeje byste neměli zapomínat dvakrát denně stejně jako na jeho čištění (ráno a večer). Trápí vás popraskané rty, paty, nebo lokty? Podívejte se na naši nabídku krémů a balzámů na tělo i rty s obsahem bambuckého másla a vzácných olejů. Dodejte pokožce hydrataci a výživu a získejte tak krásně jemnou, vláčnou a sametovou pleť.
kolaz hydratace tela
 
kolaz ruce
kolaz hydratace obliceje
 
 
 
 
 
 
 

* Povinné položky

Zanechte komentář