Nejlepších 25 produktů pro vaši pleť na jaro

Jaro je v plném proudu. Možná to ale cítíte sami. S přibývajícími slunnými dny na nás padá i jarní únava. Nejraději byste se natáhli na sluníčko a dali si pětadvacet? A co takhle 25 top produktů, které nabijí nejen vaši pleť, ale i vás? I naše pokožka je po zimě vycucnutá, zašedlá, ochablá, bez jasu, suchá, trápí ji kožní problémy… Jak z toho ven? Pojďte s námi na jarní detoxikaci a výživu pokožky.

Sepsali jsme pro vás tipy na přírodní pleťovou kosmetiku, kterou aktuálně používáme my a která nám pomáhá po zimě regenerovat pokožku. Za nás je top produktem např. Bio hydrolát z růže damašské, který úžasně hydratuje pokožku a je skvělý pro osvěžení pleti ráno a večer. Na večer si pak osobně dávám regenerační kúru v podobě Havlíkova přírodního zázraku, který aplikuji večer místo pleťového krému. Ivance se zase osvědčilo Kolagenové sérum od Dulcia natural v kombinaci s bio krémem Krásná paní. Oba produkty ji pleť hydratují a po zimě skvěle regenerují. Vybrali jsme pro vás 25 nejlepších produktů z přírodní kosmetiky na jaro. A jaké produkty se osvědčily vám? Pište nám své tipy do komentáře. Budeme moc rádi.

Naše osobní tipy na top produkty na jaro aneb co aktuálně rády používáme?

Nejlepší přírodní produkty na pleť na jaro za Ivanu

Ivana, typ pleti normální až suchá, věk 35+.

Na odlíčení ráno a večer nejraději používám Makový olej od Havlíkovy přírodní apotéky. Je za velmi dobrou cenu a přitom velmi dobře odlíčí a vyčistí pleť. Stačí 3-4 kapky na mokrý tampónek ať už klasický nebo za mne ideálně látkové pratelné tamponky od Casa Organica. Pleť potom dočistíte a osvěžíte skvěle Hydrolátem z ruže damašské od Oshadhi. Opět cenově velmi výhodné balení. Z Hydrolátů, co jsem na sobě zkoušela, mám Růži velmi ráda. Hezky hydratuje pokožku a dodání ji svěží vzhled.

Casa Organica Kosmetický tampon pratelný z bambusu a biobavlny 20 ks

K hydrataci pokožky používám aktuálně ráno a večer velmi oblíbené Kolagenové sérum od Dulcia natural. Stačí je aplikovat opravdu velmi málo a pleť je po něm hezká. Ráno na sérum aplikuji ještě bio hydratační krém Krásná paní od Havlíkovy apotéky. Večer již používám jen Kolagenové sérum, jelikož čistím pleť Makovým olejíčkem a hydrolátem z Růže damašské a ty již pokožku hydratují. Zásadně se neumývám chlorovanou vodou, ale používám jen hydroláty. Trpěla jsem dlouho na suchou pokožku, ale díky pravidelné péči a hydrataci je nyní vyvážená a suchost pleti přestala.

Ze zubní péče používám aktuálně Dřevěný kartáček na zuby z bambusu od Curanatura a mé velmi oblíbené Sérum na zuby od Dulcia natural s příjemnou příchutí hřebíčku.

Náklad na pleťovou přírodní kosmetiku 1224 Kč. Produkty vydrží 2 – 3 měsíce. Zubní péče náklad 318 Kč na 3 měsíce.

Nejlepší přírodní produkty na pleť a tělo na jaro za Péťu

Petra, pleť smíšená, občasné problémy s akné, věk 30+

Na pleť velmi ráda od nás aktuálně používám na čištění pleti přírodní mýdlíčko Sůl nad zlato od Mylo. Jelikož mám občasné problémy s akné, pomáhá mi velmi dobře čistit pleť a hojit ji. Na dočištění pleti používám Hydrolát z Růže damašské od Oshadhi. Jednou týdně si aplikuji hloubkově čisticí masku  Bio super-food masku od Inlight, která úžasně vyčistí pleť do hloubky a vytáhne z ní toxiny. Na hydrataci pak používám přírodní sérum Jako vánek na problematickou pleť od Mylo. Jelikož už se bojím prvních vrásek, do své výbavičky jsem si pořídila Oční sérum Aura od Mylo, které používám jako prevenci před očními vrásky.

Ze zubní péče používám aktuálně Bambusový zubní kartáček růžový od EcoHeart a ze zubní pasty Zubní pastu s eukalyptem od Urtekram.  Má velmi příjemnou chuť.

Na tělo jsem se aktuálně zamilovala do všech novinek od slovenské značky přírodní kosmetiky Mylo. Používám nyní Tělový peeling Citrín od Mylo, který  nádherně voní. Skvěle vyčistí a vyživí pokožku. K tomu mám na své poličce Havlíkův vyhlazující tělový olej od Havlíkovy apotéky. A nesmím zapomenout ani na Intimní hygienu a novinku Lada od Mylo. Má nádhernou bylinkovou vůni, která je velmi příjemná. Co se týká péče o vlasy tam nedám dopustit na Přírodní tuhý šampon citrón a rozmarýn od Ponio, který mi pomáhá na mé  jemné vlasy. A po zimě se snažím dodat vlasům hydrataci a lesk s Vlasovým olejem Vitalita od Khadi, který podporuje růst vlasů a dodává jim lesk a hebkost.

Mylo CITRÍN přírodní tělový peeling 200 ml

 

Náklad na přírodní kosmetiku na obličej 2197 Kč. Produkty vydrží 2 – 3 měsíce. Náklad na zubní péči 255 Kč na 3 měsíce.

Nejlepší přírodní produkty na pleť na jaro za Kristýnu

Kristýna suchá pleť, věk 30+ (čerstvě, bohužel už je to tak :))

Aktuálně miluji hned několik produktů, ke kterým jsem si našla postupně cestu. Na odličování jsem si zamilovala teď na jaře BIO Makadamiový olej od Havlíkovy přírodní apotéky, který používám ráno a večer na čistění pleti a odlíčení make-upu. Jedním tahem krásně odlíčí řasenku od Avril Organic, make-up i tužku na obočí. Přitom stačí pár kapek oleje. Pleť dočišťuji, bude to znít, že kopíruji holky, ale též Hydrolátem z růže damašské od Oshadhi. Pro suchou pleť, kterou mám, je přímo božský. Krásně ji hydratuje a osvěží. Pleť je potom svěží a šťavnatá. Od zimy jsem vyměnila přírodní hydratační pleťové krémy za přírodní oleje. Ráno si aplikuji po čištění pleti BIO Arganový olej od Havlíkovy apotéky. Nádherně vyživí suchou pokožku a připraví ji  na aplikaci dekorativky. Večer jsem zahájila jarní regenerační proceduru s Havlíkovým přírodním zázrakem od Havlíkovy apotéky. Jelikož pomáhá k rychlejší regeneraci pokožky a jejímu hojení různých kožních problémů, začala jsem si ho večer dávat místo pleťového krému. Proč? Protože jsem měla po zimě suchou, dehydrovanou pokožku a začaly mne sem tam trápit pupínky. Po měsíci používání mám úplně jasnou, hydratovanou pleť bez jakéhokoliv pupínku. Tudíž za mne mohu jen doporučit a dát palec nahoru. Pokud máte stejné problémy po zimě, určitě vyzkoušejte.

Havlíkova přírodní apotéka BIO Makadamiový olej 30 ml

 

Co se týká zubní péče, tam jsem si koupila aktuálně Mátovou zubní pastu s fluorem od Urtekram (mám ji velmi ráda, jelikož je hustá) Ekologický zubní kartáček soft od Biobrushe zelený,

Náklad na pleťovou přírodní kosmetiku 1393 Kč. Produkty vydrží 2 – 3 měsíce. Náklad na zubní péči 199 Kč na 3 měsíce.

Tip z novinek na Super Cream od Naturalis Better

 

„Do téhle novinky jsme zamilované čím dál více. Nový Super Cream od italské značky Naturalis Better má velmi příjemnou, lehkou texturu. Která ale krásně osvěží, povzbudí a hydratuje pokožku. Krém bojuje za zpevnění pleti, vyhlazuje jemné vrásky, pomáhá k rychlejší regeneraci pleti, úžasně osvěžuje a zanechá na pokožce příjemný film. Navíc úžasně voní po aloe vera. Krém má nádherné čisté složení. Obsahuje mimo čerstvého aloe vera, kyselinu hyaluronovou, olej ze sladkých mandlí, jojobový olej, bio nerafinované bambucké máslo, výtažek olivovníku, výtažek akácie, olej ze semen granátového jablka a vinné révy.“

Kristýna z NuSpring

Top 25 nejlepších přírodních produktů na jaro

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 12. 04. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář