Perry Court Farm raw ovocné tyčinky a sušené ovoce

„Pěstujeme téměř 200 odrůd jablek, hrušek, jahod, borůvek a malin a přeměňujeme je na křupavé lupínky a žvýkací ovoce, bez odpadu a s úžasnou chutí!“

Musím se přiznat, že jsem nikdy neměla příliš v lásce sušená jablka nebo hrušky. Babička je vždycky sušila ze zásob ze zahrádky, ale byly takové nijaké. Nebyly takto křupavé a chutné, ale byly jak žvýkačka. Když nám poslali na ochutnávku Ovocné chipsy od značky Perry Court Farm nečekala jsem od nich nic, ale musím říci, že jsou opravdu křupavé a velmi chutné. Jejich chuť mne velmi mile překvapila. Ovocné raw tyčinky mne příliš neoslovily, ale zase očarovaly Ivču a proto jsme je zařadily do naší nabídky. Kolegyně Ivanka má alergii na lepek a proto víme, jak těžce se nakupuje a shání dobroty na zub.

Perry Court Farm raw ovocné tyčinky a sušené ovoce

Perry Court Farm – anglická rodinná farma z Kentu

Hledáte zdravou svačinu? Máte alergii na lepek a víte, jak těžké je nakupovat v potravinách natož najít nějakou dobrou mlsku? Mrkněte na Ovocné chipsy jablkové nebo hruškové chipsy či Raw ovocné tyčinky od anglické značky Perry Court Farm.

Ovoce je sbírané a pěstované na rodinné farmě Perry Court Farm, která pochází z anglického Kentu. Mají k dispozici 300 akrů půdy. Ovoce je pěstované udržitelným způsobem bez použití pesticidů a několika anorganických hnojiv. Pěstují téměř 200 odrůd jablek, hrušek, jahod, malin a borůvek.

Perry Court Farm raw ovocné tyčinky a sušené ovoce

Perry Court Farm – raw ovocné tyčinky a sušené ovoce

Ovocné chipsy i ovocné raw tyčinky jsou bezlepkové, bez přidaných cukrů, konzervačních látek, laktózy, sóji, umělých barviv, tuků. Jsou vhodné pro vegany, vitariány, alergiky na lepek. Jsou vhodné na cestu do práce, na výlet, dětem do školy, do vlaku nebo doma jako svačina k čaji. Je jen na vás, kam si je vezmete a kde vám budou dělat společníky.

Perry Court Farm raw ovocné tyčinky a sušené ovoce

Ovocné tyčinky a sušené ovoce Perry Court Farm

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 10. 04. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář