Pravájá kvalitní přírodní suroviny jsou základem vitamínů i olejů

Kosmetika Pravájá nás očarovala nejprve krásnými fotografiemi, složením a při osobním setkání s výrobkyní Zdeňkou jsme byly uchvácené úplně celé. Všechny oleje mají úžasnou konzistenci. Jsou hustší, krásně voní, velmi dobře se vstřebávají a zanechávají velmi příjemný pocit na pokožce. Ta je pak skutečně vyživená, voňavá a vláčná. Když se Zdeňka rozpovídala o svých vitamínech, chtěly jsme je všechny vyzkoušet, jak jsme byly natěšené. Mluvila o tom, jak vám dodají energii a vnitřní rovnováhu. Jaké mají všechny účinky. Neodolaly jsme a vyzkoušely jsme i ty, konkrétně Vitaminy anti-age BÁJEČNÁ. Nevím, jestli tomu člověk jen věří nebo ne, ale mám opravdu mnohem větší pocit energie a vnitřní rovnováhy. Jako by se tělo stabilizovalo a našlo vnitřní sílu. Jsou skvělým doplňkem ke cvičení a zdravé stravě a pomáhají, aby se člověk cítil dobře a spokojeně.

Pravájá kvalitní přírodní suroviny jsou základem vitamínů i olejů

Pravájá – kvalitní přírodní suroviny jsou základem vitamínů i olejů

Česká značka Pravájá a její výrobkyně a zakladatelka Zdenka si zakládá na poctivém základu. Mají za cíl vytvořit produkty s duší, které jsou pro nás prospěšné. Různé podobné vitamíny a doplňky stravy jsou většinou na oko plné prospěšných látek, ale mnohdy se na nich šetří a složení nemají tak pestré, jak uvádějí. Zdenka si dala záležet, aby její produkty obsahovaly nejcennější suroviny z celého světa a to bez kapky chemie. Její vitamíny jsou napěchované kvalitními a nadupanými látkami, které přináší přiliv energie a nové síly. Všechny produkty samy používají a testují na sobě. Díky tomu mohla Zdenka vylepšovat složení a sestavit si ho tak, aby bylo co nejlepší.

V Pravájá chtějí, aby suroviny skutečně hydratovaly pokožku a dodávaly ji živiny, ne jen promazávaly tukem, který se rychle vstřebá a nemá přidanou hodnotu. Vytváří živinové formule, které dodávají pokožce energii. Chtějí pomoci ženám, aby byly i v 60 sexy a cítily se přirozeně krásné. Sama Zdenka má 3 děti, svou vlastní firmu, vystudovala mnoho zajímavých oborů. Je to aktivní žena, před kterou skláníme klobouk a nechápeme, jak to všechno jen stíhá.

Pravájá kvalitní přírodní suroviny jsou základem vitamínů i olejů

 

Pravájá – česká značka poctivých vitamínů a minerálů i kvalitních olejů

Sama Zdenka studovala na Britské akademické instituci optimální výživy v Anglii roční kurz výživové terapie. Snaží se najít pro tělo optimální rovnováhu zdravé stravy, pohybu a vitamínů, které pomáhají k celkovému zdraví a spokojenosti sami se sebou.

„Pokud jste ve fázi, kdy strava nestačí, trápí vás opary, vrací se vám infekce, jste přes den unavené, vypadávají vám vlasy, třepí se nehty, lámou se…zkuste zlepšit jídelníček a navýšit příjem živin v co nejširší škále a smysluplných hodnotách, možná se vyhnete další infekci a budete oplývat energií, která vám chyběla,“ uvádí Zdenka jako odbornice na výživu.

Pravájá kvalitní přírodní suroviny jsou základem vitamínů i olejů

Kvalitní značka přírodních vitamínů a přírodních olejů Pravájá

 

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 10. 04. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář