Představení nové kolegyně Kristýny do našeho týmu

Pro firmu NuSpring jsem začala pracovat jako copywriterka asi před rokem. Když jsem se poprvé setkala s kolegyní Ivankou, která je marketingová manažerka, hned jsem byla ze spolupráce nadšená.

Cesta: copywriterka – zákaznice – kolegyně

 
Zaujal mne osobní a férový přístup, se kterým se člověk v poslední době jen těžko setkává. Donesla mi tehdy sadu na ekzém – bahenní mýdlozklidňující krém a bahenní zábal od značky Minus 417. Měla jsem jej opravdu rozsáhlý nejen na rukou, ale i na těle.

341410_2311446118135_1425059780_o
Tak to jsem já 🙂

Nic jsem od toho nečekala, jen, že poznám kosmetiku, o kterém mám psát. A o to více jsem byla překvapená, jak je skvělá a jak funguje. Pomohla mi vyléčit ekzém a i téměř o rok později mám od něj klid. Sem tam se vrátí a tak zase vytáhnu poctivě Zklidňující krém a mažu týden poctivě ruce, což mi zaručeně zatím vždycky zabere. Bahenní mýdlo tedy od té doby používám pořád.

Po čase spolupráce se ze mne stala i pravidelné zákaznice značky Minus 417. Výrobky mi opravdu dělaly dobře a to jak na ekzém, tak i na tělo a obličej. Už mám doma celou sadu péče o suchou pleťmaskytělové peelingytělová máslasuchý olej. To jsou mí favorité. A jsem maximálně spokojená. Odstín pokožky na obličeji se mi krásně sjednotil. Téměř nemusím používat make-up. Před tím se mi občas dělala na obličeji suchá místa, nebo pupínky, přeci jen mám i hodně citlivou pokožku. A to je teď pryč.

Když jsem se dozvěděla, že hledají nového kolegu, hned jsem neváhala a ozvala se jim. I když jsme měla v té době i jiné pracovní nabídky, rozhodla jsem se pracovat zde. Protože jsem za opravdu velmi lidský a přátelský přístup ráda. Kor v dnešní době, kdy je to čím dál více vzásné. Za produkty si osobně stojím a ráda zkouším nové věci, které k nám přibývají.  Naším cílem je najít pro vás tu nejlepší kosmetiku, která na trhu existuje a poskytnout vám férový a perfektní servis. Do budoucna budeme otevírat obchůdek v Praze a podnikat spoustu věcí. Držte nám palce, aby se nám to i nadále dařilo.

V NuSpring.cz mám na starosti copywriting, marketing, zákaznický servis a spoustu dalšího. Pokud se tedy potkáme, tak prostřednictvím článků či textů, které čtete. Jak se vám čtou? 🙂

Pokud chcete, napište mi vzkaz na kristyna@nuspring.cz 🙂

Kristýna

* Povinné položky

Zanechte komentář