Přehledná tabulka hydratačních krémů na pleť

Jak postupně rozšiřujeme naši nabídku produktů, často se nám v poslední době stává, že se ptáte, co je vhodné přímo pro vás. Nabídka je široká a mnohé zákaznice s v ní nevyznají. Když měly na výběr krém od jedné značky, bylo to jednoznačné. Co s tím? Nemusíte klesat na mysli. Připravili jsme pro vás přehlednou tabulku krémů, jejich účinky a pro který typ pleti jsou vhodné. V krátkém testu navíc můžete zjistit, jaký máte typ pleti.

 
Chtěli jsme pro vás rozšiřovat nabídku kosmetiky, abyste si měli z čeho vybírat a mohli 12107826_1021004561283607_7372238326072219637_nznačky střídat. „Proč proboha mám jen střídat svou oblíbenou značku? Když jsem si jí tak pracně našla….“ Možná vám vyvstane na mysli. Je dobré jednou za půl roku vystřídat kompletní péči o pleť, aby si vaše pokožka nezvykala na aktivní složky v nich. Nereagovala by na ně potom tak účinně, jak má. Možná jste to už někdy zažili např. s mastičkou, která vám vždycky pomáhala a pak najednou nezabírá. Je dobré mít tedy vytipované 2-3 značky, které vám sedí a jednou za půl roku je prostřídat.

Rychlý test typu pleti

Píšeme o typu pleti, možná většině zákaznic vyvstane na myslí, proboha já ale nevím, jaký mám typ pleti. Někdo se teď možná pousmál, jsme rádi, že jsme vás pobavili, aletyp_pleti stává se nám to. Není to samozřejmostí, že všichni vědí, jaký mají typ pleti. Pojďte ho tedy s námi zjisti v krátkém testu.
Na našich stránkách, pokud se budete pohybovat v některé ze záložek např. Péče o pleť v levém menu najdete průvodce: Zjistěte typ své pleti (hledejte pod tipy pleti a nad věkem), díky kterému v několika otázkách zjistíte, jaký máte typ pleti. Na základě této informace už můžete též v levém menu filtrovat nabídku produktů. Hledat můžete podle věku, typu pleti, ale i podle značky kosmetiky. Na blogu pak najdete připravený seriál péče o pleť, kde se zabýváme charakteristikou typu pleti, správnou péči i užitečnými vychytávkami a radami.

Přehledná tabulka hydratačních krémů na pleť

Abyste se v nabídce hydratačních pleťových krémů vyznali, připravili jsme pro vás přehlednou tabulku všech krémů.
hydratacni kremy tabulka
Pro zvětšení tabulky na ni klikněte.

* Povinné položky

Zanechte komentář