Recenze: Avril Organic bio rtěnky na rty

Já bych s dovolením začala rtěnkama, protože ty mám na ukázku rovnou tři. Asi vás nepřekvapí, že tady mám spíše takové ty tzv. nude odstíny, které se hodí jak k jakémukoliv líčení a pro každou příležitost.

Já už mám nějakou zkušenost s BIO kosmetikou a bohužel musím napsat, že často ty produkty neměly vlastnosti, které jsou třeba. Ano, nejsem vyloženě BIO žena, takže ty stíny mohou mít super složení a tady ty věci, ale pokud nefungují, tak bohužel, nejsem ve stádiu, kdy bych byla schopna se obětovat, dělat ústupky a chodit přes den s rozmazanýma očima. Když se vyjádřím ke rtěnkám, u těch bývá docela často chabá pigmentace a výdrž, o to více mě potěšila, že u této značky tomu tak není.

Pigmentace je doslova wow, prostě na otevření úst. Opravdu perfektní, konzistence je krásně hutná, takže rtěnky i skvěle drží na rtech. Efekt mají takový přirozený, nelesknou se, nejsou ale ani matné. Ze rtěnek jsem velice nadšená! Celou recenzi na bio rtěnky or Avril Organic od blogerky Ilovemakeup.cz najdete zde.

Bio rtěnky na rty Avril Organic

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 13. 06. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář