Recenze: Avril – Bio černá řasenka – BB krém

Přeji pěkný nedělní den! Já dnešní den trávím pěkně doma v teple a užívám pohody, rozhodla jsem se napsat proto tento článek, jelikož podle mě už nastal konečně čas ho publikovat a dát o něm vědět. Je to již nějaký čas, co jsem vám představovala přírodní bio kosmetiku Avril a napsala jsem vám o tom své první dojmy. Nastal tedy čas, abych vám napsala jak jsem s produkty po delším používání spokojená a nebo nikoliv.

Rozhodně je mi velmi sympatické, že netestují na zvířatech, nenajdete v nich parabeny ani žádné jiné silikony. Naopak v produktech vévodí bambucké máslo, různé vzácné oleje, granátové jablko, malinová voda a různé další složky. Zjistila jsem, že přírodní produkty dělají mé pleti daleko lépe, ale samozřejmě nepoužívám jen přírodní kosmetiku.
IMG_1261
Produkty k testování mi poskytl e-shop Nuspring a mohla jsem si něco vybrat. Na vyzkoušení jsem si vybrala řasenku a bb krém, produkty které používám většinou denně takže mě o to více zaujaly, jak u mě obstojí. Ceny jsou takové normální, se mi zdají, nejsou úplně levné a ani zase tak drahé, podle mě takový střed. Ve většině případech mi přijde přírodnější kosmetika dražší. Avril je francouzská značka, nevím proč, ale Francie je pro mě jakýsi znak kvality.
IMG_1575
Černá řasenka Avril (9 ml) – pár základnách informací o řasence: 98,6% ingrediencí jsou přírodního původu,  19,9% ingrediencí pochází z ekologického zemědělství. Díky obsahu jojobového a slunečnicového oleje, malinové vody a mnoha dalších přírodních ingrediencí vyživuje řasy po celé jejich délce a dodává jim objem. Není testováno na zvířatech. 98,6 % ingrediencí je přírodního původu.
IMG_1568
A jaké jsou moje dojmy? Pokud se nepletu tak je to má první bio řasenka, která je čistě z přírodních ingrediencí. Pro mě většinou nejdůležitější kartáček a tato má přesně ten co mám ráda, klasický. Řasenka je černá a řasy krásně zvýrazní, nečekejte nějaký pořádný objem, ale přesto je velmi příjemná. Používala jsem ji prakticky skoro furt a stále ji ještě mám. Řasy zvýrazní pěkně a nestalo se mi, že by je slepovala nebo hrudkovala, což asi cením opravdu nejvíc. Celý den drží na svém místě jak má a třeba takové drobky pod očima, co dělají některé řasenky tak tato to nedělá.
IMG_1578
BB krém  (30 ml) –  pár základnách informací o BB krému: BB krém se lehce aplikuje, rychle zasychá, jemně voní, nemaže se a vydrží po celý den. Díky obsahu jojobového oleje a bambuckého másla perfektně hydratuje pleť a dodává jí výživu po celý den. Zabraňuje tak suché a pnoucí pokožce.
IMG_1579
A jaké jsou moje dojmy? První věc, která mě u produktu bb nebo make-upu zajímá je to jaké má krytí. To je první věc a pak samozřejmě poznám až na sobě jak mi sedí. Hned začnu tím krytím, pokud hledáte silnější krytí tak toto nebude pro Vás, bb krém má slabší krytí a je pleti je velmi lehký. Je ideální na lehké sjednocení a rozjasněnější plet, kdo má dobrou plet a potřebuje jen nějaké oživení tak tohle by mohlo být pro vás ideál.
IMG_1581
BB krém má jeden odstín, ale u těchto produktů je většinou jisté, že vám splynou s pletí. Což musím nějak potvrdit, jelikož na mě odstín byl docela světlý a po chvilce splynul a přizpůsobil se. Skvěle hydratuje takže kdo má sušší nebo normální tak Vám bude vyhovovat, naopak kdo má mastnější tak si myslím, že to nebude to pravé. Osobně mám raději větší krytí, na mě je moc malé. I když je zase moc příjemný, že není skoro ani cítit a plet díky němu více dýchá.
Určitě bych ho přesto mohla doporučit, jelikož splňuje to co má!
Recenzi napsala blogerka Andrea na svůj blog Kockandy.
Autorem příspěvku je null
Publikováno 10. 02. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář