Recenze: Avril – make-up – odstín Clair

Jak asi víte, tak ačkoliv mám v oblibě přírodní pečující kosmetiku, tak k make-upu se stavím spíše rezervovaně a mám za to, že najít fungující produkt v přírodních vodách je mimořádně obtížné. Díky e-shopu Nuspring.cz jsem měla příležitost otestovat přírodní make-up Avril, který jsem si sama vybrala, protože make-upy patří k pro mě snad nejoblíbenější věci, již ráda zkouším znova a znova. Make-up je nabízen ve dvou odstínech a já si vybrala ten světlejší Clair. Cena 239 Kč je podle mě za přírodní make-up parádní.

b4
Musím určitě ocenit balení, standardní černá jednoduchá tuby má užší „hubičku“, ze které make-up nevytéká příliš rychle a nehrozí, že by se vám třeba vylil v kabelce. Samotný odstín je pak opravdu skvělý a za ten dávám rozhodně palec nahoru. Make-up má příjemnou lehčí krémovou konzistenci, nanesete ho vcukuletu a snadno se aplikuje i bez jakýchkoliv pomůcek, tedy prsty.
 
b7
Příjemně mě překvapila krycí schopnost, kterou bych označila za střední – přírodní make-upy bývají obvykle spíše málo krycí, proto tohle je rozhodně pozitivní pro majitelky ne příliš dokonalé pleti, jako jsem já. Navíc make-up pleť pěkně rozzáří a dodá jí takovou zdravou barvu, takže ideální na dny, kdy jste toho moc nenaspaly.
 
b8
 
Výdrž make-upu je průměrná, nemusíte se bát, že by odcestoval po dvou hodinách, ale zároveň to prostě z podstaty věcí není extrémně dlouhodržící produkt. Během dne není na obličeji takřka vůbec cítit a neucpává póry, finiš je sametově matný, ale ne příliš – efekt je celkově velmi přirozený.
 
b9
 
Osobně myslím, že tento make-up stojí za vaši pozornost, protože nejen, že odvede (na přírodní dekorativku) slušný výkon, ale zároveň nezatíží pleť a je za skvělou cenu. Existují sice ještě levnější make-upy například od alverde, ale ty se s tímto opravdu nemůžou měřit.
 
b3
A co vy a přírodní dekorativní kosmetika? Jak se vám líbí tento make-up?
Recenzi napsala blogerka Kristýna na svůj blog In your face zde.

Autorem příspěvku je null
Publikováno 11. 04. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář