Recenze: Minus 417 – Multiminerální suchý olej – Hydratační krém na ruce

Dnes vám přináším recenzi na 2 produkty kosmetiky Minus 417.
Kosmetika mi přišla v takovéhle krásné krabičce, hezčí jsem ještě neviděla :).
(Už Vám někdy přišla tak krásná krabička?)

CIMG7732
E-shop NuSpring přišel na trh v roce 2010 a zde si můžete přečíst 8 výhod NuSpringu. V jejich nabídce najdete produkty proti akné, pigmentovým skvrnám, vráskám, vyrážkám po holení a různé vyživující produkty na tělo a vlasy.
Kosmetika je vhodná pro citlivou pleť, neobsahuje výtažky z ropy ani parabeny. Kdo je proti testování kosmetiky na zvířatech, tak tato značka na zvířatech netestuje.

Já jsem si vybrala multiminerální suchý olej a hydratační krém na ruce

CIMG7904

Multiminerální suchý olej Minus 417 (100 ml, zde)

CIMG7912
Popis výrobce:
Unikátní suchý olej vyživuje, hydratuje a regeneruje pokožku. Již po jedné aplikaci zůstává tvář, tělo a vlasy hebké a saténově hladké. Výživný, rychle se absorbující suchý olej je složen z kombinace přírodního oleje z mandlí, brutnáku lékařského, pupalky a jojoby, olivového oleje, kaštanu koňského a komplexem vitamínů A, B, E, F a minerálů z Mrtvého moře. Vyhlazuje pleť a zanechává ji saténově jemnou a voňavou. Je určen pro všechny typy pleti.
Můj názor:
Líbí se mi, že můžu tento produkt použít jak na tělo, vlasy i pleť. Produkt je ve skleněné lahvičce. Má stříkací aplikátor, což je pro mě nejpraktičtější. Stříknu olej zrovna na pleť, na tělo, krásně se roztírá a hned se vstřebá. Vůně je jemná, taková jakoby bylinková.

  • Vlasy mám po oleji hladké, lesklé a ucelené.
  • Pleť je hebká a líbí se mi, že není mastná, nelepí.

Tělo olej taky krásně hydratuje a je super, že se můžete ihned obléct, nemám po něm mastné oblečení.

Hydratační krém na ruce Minus 417 (100 ml, zde)

417 krém na ruce
Popis výrobce:
Hydratační krém obohacený o minerály a vitamíny, které zvláčňují a vyživují Vaše ruce.Obsahuje přírodní oleje ze sezamů, brutnáku lékařského a pupalky, olivový olej, včelí vosk, bambucké máslo, vitamíny A, B, E, F.
Chrání vaše ruce před riziky počasí, zanechává pokožku vyživenou a na dotek hedvábně jemnou. Obsahuje přírodní aktivní složky VITAMIN MINERAL COMPLEX – komplex vitamínů, rostlinných výtažků a minárálů z Mrtvého moře, které zajišťují rovnoměrnou hydrataci pokožky. Vhodný pro všechny typy pleti.
Můj názor:
Krém voní stejně jemně jako suchý olej. Je hutný, krásně a rychle se vstřebává, i když dáte větší množství. Nelepí. Ruce krásně hydratuje. Když použiju nějaký krém, tak třeba za hodinku se musím natřít znovu, cítím, že ruce jsou suché. S tímto krémem mi stačí když se namažu 1-2x denně a stačí troška. Líbí se mi praktické vyklápěcí víčko.

Tělové máslo s vůní kiwi a manga Minus 417 vzorečky (250 ml, zde)

CIMG7906
Máslo bylo krásně hutné a hned jak jsem ho nanesla na pokožku a rozetřela, ihned se vstřebalo. Kombinace kiwi a manga je krásná vůně, ráda bych si toto máslo pořídila v budoucnu ve velkém balení.
Jsem ráda, že jsem tuto kosmetiku mohla vyzkoušet, oba produkty mi vyhovují, nemám co vytknout a jsou to teď moji každodenní pomocníci.
Veškeré produkty + informace najdete na těchto stránkách http://www.nuspring.cz/.
Recenzi napsala blogerka Veru na svůj blog veru-life.blogspot.cz zde.
blogerka nVeru
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autorem příspěvku je null
Publikováno 08. 03. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář