Recenze: NuSpring.cz – nákup v obchůdku

Jdu si takhle Prahou a najednou stojím před obchůdkem NuSpring! Nu dobrá, takhle to nebylo, spíš jsem běžela Belgickou přímo do kamenného obchůdku s přírodní kosmetikou o polední pauze, abych si stačila koupit štětce, které jsem zrovna hrozně nutně potřebovala. Vlítla jsem tam, zasypala všechny spoustou otázek a vybrala si dva krásné štětce od Avril – větší na pudr a menší na oční stíny. Oba štětce jsou příjemné a ten větší tak heboučký, že se občas zapomenu a jenom si s ním šimrám obličej.

Proč vám tu popisuji docela normální návštěvu nějakého obchodu? Protože jsem odcházela nejen se dvěma štětci, ale celou kupou věcí! Na „uměleckých“ fotkách, které jsem fotila narychlo v noci telefonem (protože jinak jsem ohromný fotograf) je všechno, co jsem ke štětcům dostala. Třeba nádherný přírodní lak na nehty Avril, vzorečky čistící pěny od Soaphoria a makadamiového oleje od Havlíka a sušenku! K tomu spoustu letáčků a papírovou taštičku s mašličkou. Přišla jsem si jako princezna.
Poslední dobou nakupuji převážně na internetu, protože je to pohodlnější, nemusím se nikam vláčet a můžu své impulzivní nákupy realizovat klidně o půlnoci (což nedoporučuji, člověk si pak dopřeje úplně všechno). Byla jsem proto opravdu moc mile překvapená, když jsem našla tuhle pražskou oázu krásy, kde ke mě byli milí a hodní, se vším poradili a hezky se o mě postarali. Kdo budete mít cestu centrem Prahy, určitě se nezapomeňte do obchůdku NuSpring podívat.
blogerka veronikajRecenzi napsala naše zákaznice a blogerka Veronika na svůj blog Primadona Realness zde.
Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 24. 08. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář